Viekää minut juhliin

Viime aikoina arjessa on ollut vähän liikaa stressavaa painoa. Pääni on ollut iltaisin niin raskas, että edellispäivänäkin nukahdin kesken telkkarista tulleen Yhdysvaltojen presidenttiväittelyn (mikä oli muuten juuri niin hurjaa menoa kuin etukäteen arvelinkin, mutta vitsit miten ihailenkaan Hillaryn hermoja! #imwithher). Instagram-feedini on sen sijaan näyttänyt juhlia, blogigaalahuumaa ja iltapukuja. Ehkä juuri näiden vaikutteiden vuoksi minulle on iskenyt pakkomielle: minäkin tahdon juhliin. Tahdon etkot, joilla kiharretaan hiuksia, juodaan skumppaa, kuunnellaan musiikkia ja nauretaan niin että vesi lentää silmistä. Tarvitsisin juuri nyt punaista huulipunaa, överin rajoilla olevat korvikset ja käsilaukun, jonka pinnalla on glitteriä. Korkokenkien kopinaa, irtoripisiä, upeita mekkoja, huonoa läppää.  

Itseasiassa tässä juhlafantasiassani ne itse juhlatkin ovat melkeinpä toissijaiset, hitsi vie tahdon edes ne etkot. 

(Suomi-kaverit lukekaa tämä näin: minulla on ikävä teitä ja aion järjestää juhlat joidenkin kissanristiäisten verukkeella. Ja etkot. Pus. )

Ihailin Instagramista tämän vuoden A-lehtien järjestämien Blog Awardsien pukuloistoa ja katselin vähän haikeana ystävieni järjestämiä illanistujaisia. Kaikki nauroivat kuvissa ja näyttivät kauniilta. (Minua ihan ärsytti, että miksi en ottanut viime vuoden Blog Awardseista kaikkea irti ja saapunut tilaisuuteen kampaajan ja meikkaajan kautta kun kerrankin olisi ollut hyvä syy, mutta sitten muistin että minulla oli tuolloin alle puolivuotias vauva, joka nukkui tunnin pätkissä. Ai niin siksi.) Voi että miten haluaisinkaan istahtaa ammattilaisen penkkiin laitettavaksi, mutta kaverin vessassa vierekkäin piirretyt silmänrajaukset kävisivät yhtä hyvin. Aloin muistella kaikkia hauskimpia juhlia ja etkoja viime vuosilta ja lähetin sata halausta mielessäni ystävilleni. Ajattelin minun ja ystäväni muutamia Helsinki-reissuja, pihajuhlia kavereiden kanssa, aina ihanan sopivasti hulluja ja rakkaita tyttöjäni, pikkujouluja, yhdessä juhlittuja polttareita, bloggaajaporukkamme mekkobileitä, pikkujouluja, kaikkia hauskoja juhlia, jotka tuntuvat juuri nyt niin kaukaisilta. 

Käyn ihan hävettävän vähän ulkona, mutta luulen tämän juhlafantasiani eläneen mielessäni jo alitajuisesti jonkin aikaa, sillä olen ostanut tämän vuoden aikana muutaman mekon, joita en ole vielä kertaakaan käyttänyt. Nuo ihanat mekot kuitenkin takaavat, että kun sellaiset juhlat joskus tulevat, en joudukaan asukriisiin vaan saan vihdoin pukeutua johonkin niistä. Ja laittaa jotkin överin rajamailla olevat korvikset, avata skumppapullon ja lakata kynnet glitterillä.

Tämä kimallehaaveiluni voi myös tarkoittaa sitä, että saatan olla taas breikin tarpeessa. 😉 

Suomessa alkaakin kohta lauantaiaamu, ihanaa viikonloppua sinne ja vähän ehkä myös skumppaa ja kimalletta minunkin puolestani!

PS. No oikeastaan tänään menin juhliin ja laittauduin pitkästä aikaa (vartissa): noidaksi. Siinä teille glamuuria! 

img_20161021_223131.jpg

 

LENTOASKELEITA: FACEBOOK / INSTAGRAM / LENTOASKELEITA@GMAIL.COM

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *