Vihdoin ja viimein uutisia!

Lentoaskeleita

Kirjoitan tätä kädet innostuksesta täristen junasta, sillä nyt VIHDOIN voin paljastaa teillekin, että mitä kummaa täällä on viime päivät puuhailtu. Että miksi blogissa on ollut hiljaista ja miksi bloggaaja vaan postailee salaperäisiä muuttolaatikko -ja passikuvakuvia instagramiin ja facebookiin. Ja että miksi seisoin tänään aamulla jännityksestä tönkkönä suu virneessä Helsingin rautatieaseman edessä.

Nimittäin: meidän perhe muuttaa Etelä-Carolinaan!

Ja fiilis on samanlainen kuin polttareissani lentokoneen oven reunalla. Tuntuu siis aivan järjenvastaiselta ja pelottavalta, mutta samalla ihan huikeelta, jännittävältä, pelottavalta ja samaan aikaan siltä, että nyt mennään eikä meinata! Olimme aamulla Yhdysvaltojen suurlähetystössä ja viisumimme ovat kuulemma approved. Jee! Kyseessä on siis mieheni vuoden mittainen työkomennus ja minä sitten lähden sinne lasten kanssa kotirouvailemaan. ;D 

Ai niin ja me muutamme jo parin viikon päästä. Sanoinko jo, että iik!? 

Psst. Tervetuloa seuraamaan matkaamme, onpa kivaa kun ei tarvitse enää (surkeesti) salailla! <3

Kommentit

Amma
Why you little!!

Oi vitsi mä seuraan tätä ihan intona!! Hui, mustakin olisi ihan mahtavaa lähteä, vaikka kyllähän tuollainen hyppy tuntemattomaan myös pelottaisi. Mut me hei hurrataan ja tsempataan sinne rapakon toisellekin puolen!! <3 <3 <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Oon niin onnellinen kun mulla on teidät kaikki myötäelämässä! <3<3

Ola

Oi kuinka hienoa, vautsi! Pääsette seikkailemaan koko perheen voimin. Ei muuta kuin paljon onnea matkaan Amerikan valloitusreissulle. Niin hienoa ja jännittävää! :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos paljon, sinä ihana! <3

Ensku (Ei varmistettu)

Vietättekö Amerikkalaisen joulun?Jääkö Pete Suomeen?Lasten synttärit vietätte Amerikassa?Miten Nokian kotinne käy?Onnea koko perheelle Amarikkaan

Elina U.
Lentoaskeleita

Moikka! Saa nähdä, tuleeko joulustamme enemmän suomalainen vai amerikkalainen. Pete jää Suomeen, ainakin näin aluksi. Molempien lasten synttärit osuu komennuksen ajalle, joten niitä vietämme sitten Amerikassa. Suomen kotimme menee vuokralle lähisukulaisille. Ja kiitos!

tanjatanja
Ei Beigeä

No mutta! 

Melkosta! Mahtavaa! 

Onnitellaanko tällaisesta? :D onnea nyt kuitenki! 

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos, ihan huippua kun olette niin mukana tässä! <3

Uusi Alku
Between the raindrops

Huikee juttu! Jee, innostus välittyi sun postauksesta ja tarttui iloisen innokas fiilis tänne asti :) Puuhaa riittää, jaksamista siihen.

Elina U.
Lentoaskeleita

Huh tässä kyllä sitä puuhaa melkoisesti riittääkin, tuntuu että aika melkeinpä loppuu kesken (ja varsinkin kun on näitä pieniä apulaisia mukana hommissa), joten kiitos! :D 

Piipo79

Mammikset on kuin suunniteltu isien työkomennuksille! Hauskaa oleilua ja vinkkinä et koita heti verkostoitua expattien tai paikallisten mammojen kanssa! (sillon lyhyellä Brassikoukkauksella ongelma oli juuri kielimuuri ja muiden ulkomaanelävien puute mutta tuolla teillä ei sitä kielimuuria ole joten varmasti mukavaa tiedossa!!!)

Elina U.
Lentoaskeleita

Niin te olitte siellä Brasiliassa! Silloin jo blogiasi lukiessani haaveilin, että voi kun mekin joskus lähdettäisiin jonnekin. :) Kiitos oikein paljon vinkistä, kaikki neuvot ovat oikein tervetulleita. Ja niinpä, nyt on kyllä näin äitiyslomalla ihan täydellinen aika lähteä, kun itse en ole vielä/ tällä hetkellä työelämässä.

Torey
Näissä neliöissä

Vitsit miten siistiä!

Elina U.
Lentoaskeleita

No siltä minustakin tuntuu, vaikka aika paljon jännittääkin myös! Kivaa kun ootte mukana fiiliksissä! <3

Mia K.
Voi taivas

Siis kuinka huippuihanaaihanaa!! Nauttikaa! Ei koskaan tiedä mitä huippua tuollaisista reissuista itääkään! ♡♡♡♡

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos ihana Mia! <3 Itsellänikin on kyllä nyt sellainen olo, että tässä ollaan ison seikkailun äärellä. ;)

Asikaine
Asikaine

Oh hoh vau!! Onnea matkaan :) :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos kovasti, mä oon täällä niin innoissani kun olette myötämukana reissufiiliksissä! :) <3

Kao Kao

Ihan mahtavaa! Tulee varmasti ihana hyppy tuntemattomaan :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos Kao Kao! <3<3

Sanna Inkeri
Inkerin vikaa

Vau! Mahtavaa! Paljon onnea matkaan :) 

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos paljon, mulle on tullut niin hyvä mieli näistä kommenteista, onnentoivotuksista ja myötäelämisestä. :)

<3

Uusia avauksia

 

Huikeita uutisia! Innolla seuraan matkaanne :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Jee tervetuloa seuraamaan! <3

Merenwen
Destination Maryland

OHO! Mahtavaa! Sanoisin vain, että hyvää matkaa, mutta sanon myös, että tervetuloa! Ei olla ihan naapureita mutta ehkä USA:n skaalalla "lähellä" :D Kaksi osavaltiota välissä, me kun asutaan miehen kanssa Marylandissa :) Ottakaa tästä kaikki ilo ja etu irti. Ei näitä tilaisuuksia kuitenkaan kaikille osu kohdalle :) Ja jos joskus vaikka sattuu ahdistamaan noin niinku "kulttuurishokin" yms. osalta niin mulle saa laittaa vaikka viestiä, jos haluaa :) USA:n suomalaiset pidetään täällä toisistamme huolta. On tullut monesti huomattua :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos tervetulontoivotuksista! <3 Mä jo itseasiassa kurkkasinkin kartasta, että missä kohtaa Maryland on. ;) Oi ja aivan ihanaa kuulla, että voin konsultoida sinua mahdollisissa kulttuurishokkiasioissa, niitäkin varmasti tulee vastaan. Kaikki vinkit ovat tervetulleita! :) 

Merenwen
Destination Maryland

Mukava olla avuksi :) Itselle ei niin iskenyt kulttuurishokki kun olin kuitenkin viettänyt täällä ennenkin aikaa pari kuukautta kerrallaan. Kai se lähinnä sillon kun lähtee ihan vieraaseen paikkaan ja vielä teidänkin tapauksessa se on koko perheelle uusi tilanne :) Mulla sentään on mies täältä ja hänen perheensä, joten ei tarvitse yksin miettiä ja hoitaa asioita. Eipä se silti helppoa oo ollut kun omassa tapauksessa muutin tänne pysyvästi ja jätin ihan kaiken taakseni Suomeen. Vaatii totuttelua, mutta itsehän tänne halusin enkä vaihtais siltikään mihinkään :) Tulinhan tänne rakentaakseni yhteisen elämän mieheni kanssa. Se ei olis meidän tapauksessa ollut mahdollista Suomessa. 

Kuitenkin, jos tulee kysyttävää tai ihan vaan haluttaa keskustella tai vaikka jokin ärsyttää (itteeni kiukutti alussa (ja yhä joskus) miten asiat täällä hoidetaan ja ihan vaikka vaan miten joku toimii talossa tai kun kaupassa ei myydä jotain mihin oon tottunut) tms. niin tänne vaan viestiä :) 

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi miten kiva kuulla, että sulle voi laittaa viestiä tarvittaessa! Voin nimittäin jo kuvitella, kuinka tuollaisia tilanteita on varmasti luvassa. :) Sulla on varmasti ollut ihan hurjan suuri etu kotiutumisessa siitä, että miehellesi kaikki käytännön jutut ovat jo tuttuja.

Merenwen
Destination Maryland

Todella iso etu, kyllä :) Niin moni pienikin asia on erilailla. Moni asia mitä ei tullut edes ajatelleeksi. Totta kai tiesin, että vaikkapa maksuasiat, vakuutukset, viralliset paperit, pankkitilijutut yms. hoidetaan täällä erilailla, mutta ihan pikkujututkin joskus ärsytti - ja ärsyttää edelleen - kun ei vaan käsitä miksi jokin juttu menee miten menee :D Just vaikka joku ruokakaupassa käynti. Joka kerta sama juttu. Mies kysyy mitä tehdään ruuaksi ja mun vastaus on, että en tiedä. Ja sekös miestä auttaa :D Kun on tottunut tiettyihin ruoka-aineksiin, kävellyt tuttuja reittejä hyllyille suomalaisessa ruokakaupassa ja napannut tuttuja ruokia mistä tykkää. Täällä tuntuu, että mun pitää oikeesti suunnitella asia kotona, katsoa reseptejä ja tehdä lista tai musta ei oo hyötyä kaupassa. Koska kaupassa mä en halua mitään. Tulee usein semmonen tunne etten halua syödä sieltä mitään. Ehkä uutuudenviehätyskin on jo aikaa sitten mennyt, mutta tuntuu etten alunperinkään halunnut syödä täällä mitään.... (köh, päivittäiset probiootit on yhä käytössä vaikken nyt enää tarvitsekaan niitä siihen ruokatottumusten vaihtumiseen. TMI.)

Millon teillä muuten on muutto? Vai menikö multa päivämäärä ohi? :D Mulla tulee vuosi täyteen 9.12. :) 

Jeba
Tuuliajolla

Tsempit nyt tätäkin kautta vielä. :) Aikamoista hommaa teillä siellä, en tiedä uskaltaisinko itse tehdä ihan noin suurta hyppyä sinne tuntemattomaan, mutta on hienoa että jotkut uskaltavat! <3

Ja miten mulla on sellanen fiilis, että te kuitenkin jäätte sinne..... :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos! <3 Välillä kyllä minuakin pelottaa, äskenkin juuri itkin ikävää läheisiä kohtaan jo valmiiksi, mutta kuitenkin päällimmäisenä tunteena on sellainen seikkailuolo. Ja kyllä me sieltä takaisin tullaan! ;)

Amal
Kuplassa

Voi mikä ylläri. Oikein ihanaa vuotta teille!

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi kiitos paljon! <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Ja terkkuja pikkuneidille! <3

Toimitus
Toimitus

Vau, ihan mahtavaa! Hyvää matkaa ja hienoa päästä virtuaalisesti mukaan :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos ja tervetuloa mukaan! <3

Vautsi, onnea! Tulee varmaan hieno kokemus. 

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos Jenn! <3<3

Hertta
Lilou's Crush

Miten jännää! Ihan mahtava tilaisuus! En malta odottaa kuulumisia siltä mantereelta kun asetutte :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.