Viikonlopun menovinkki raumalaisille: Siivouspäivä kaupunkikirppis

1012586_10203493266114467_775557036112774326_n.jpg

 

Kylläpä näitä kivoja kirppistapahtumia nykyään riittää! 🙂 Facebookissa silmiini osui lauantainen Siivouspäivä-kaupunkikirppis Raumalla (tapahtumassa on mukana monta kaupunkia, kannattaa kurkata nettisivuilta olisiko sinunkin kaupungissasi). Ja juuri sopivasti vietän ensi viikonlopun kalastajan vaimona (arvatkaapa kuinka monta kertaa olen vinoillut miehelleni, että muuttaisin blogini nimen kalastajan vaimoksi, ellei tuo nimi olisi jo varattu, hehee), jonka vuoksi ajattelin lähteä poikani kanssa vanhempieni luo Raumalle. 

Tuollaisissa kaupunkikirpputoreissa on aivan omanlaisensa fiilis, kadut täytyy kuhinasta ja myyntikojuja on ihana kierrellä. Vaikka ei mitään löytäisikään, niin silti se itse kiertely on minusta jännittävää, sillä eihän sitä koskaan tiedä mitä aarteita eteen saattaa osua. Eipä tarvinnut kahta kertaa miettiä, lähtisinkö kuljeskelemaan minulle niin rakkaan Rauman katuja lauantaina, varsinkin kun säätiedotuskin lupaa aurinkoa. 

Aion napata mukaan poikani, hänen kummitätinsä ja ehkä saan houkuteltua serkkunikin mukaan. Haluan niin poiketa samalla johonkin lempparikahvilaani (eli Kontioon tai Café Saliin), hakea kesän ekat jätskitöttöröt ja käydä poitsun kanssa keskuspuistossa leikkimässä. 

Onko siellä muita Rauman Siivouspäivä-tapahtumaan suuntaavia? 🙂 Tulkaahan sitten moikkaamaan jos törmätään!

siivouspaiva.com

Rauman siivouspäivä facebookissa

Ps. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *