Yllättävän kiva kirpputorikokemus: lastenvaatekirppis Minimii

Lentoaskeleita

Minä olen aina ollut todella huono kirppiksillä kävijä, siis kunnolla surkimus koko hommassa. Siinä kun toiset bongaavat kaikkea supercoolia/puoli-ilmaista, minä pyörin loosien välissä eksyneen oloisena ja tuijotan nyppyisiä kahdenkympin H&M:n trikoopuseroita. Syytän aina huonoa tuuria, mutta on vika ihan minussakin, sillä minulla ei vain ole kirppiksiin sellaista touchia kuin ne vaatisivat, tarkkaa ja mahdollisuuksia näkevää silmää ja sitä "onnea" (väitän kyllä että sitäkin tarvitaan). 

Tänään kuljettiin pojan kanssa Tallipihalta tullessamme liikkeen ohi, jota en ollut ennen huomannutkaan. Ikkunassa luki minimii -lastentarvike & lifestyle -second hand shop. Tuumin että no miksei, ja rullattiin itsemme sisään. Ja mitä kummaa! Sain heti kaksi iloista tervehdystä myyjättäriltä, ja vastassa oli lastenvaatteita rekeillä siistissä kokojärjestyksessä ja kausittain mukaan järjestettynä. En kokenut ollenkaan hämmennystä tai ahdistusta, vaan seurasin vain kylttejä mistä mitäkin löytyi. Ja kaiken lisäksi myyjä kysyi voisiko jotenkin auttaa. Hän näytti heti mistä löytäisin pitkähihaiset ja t-paidat joita etsimme (bodyt alkaa tuntua niin pikkuvauvamaisilta jo jotenkin, vaikka niitä aika pino onkin) ja neuvoi heidän loogisen järjestyksensä. Poika kiemurteli rattaissa eikä katselustani meinannut tulla mitään, ja lattialle päästyään pieni viikari säntäili sinne tänne ja olin jo aikeissa palata toisen kerran. Silloin myyjä kaivoi pöydän alta lelukopan ja tarjoutui leikkimään pojan kanssa, että sain rauhassa katsella vaatteita. Vau! 

Poika viihtyi hienosti myyjän kanssa leluja katsellen, ja minä löysin heti muutaman paidan pojalle, ja parilla eurolla! Sanoinko jo että vau!

Liikkeessä oli myös erillinen hylly merkkivaatteille, josta löytyi vaikka mitä herkkuja, ei tosin pojan koossa valitettavasti tällä kertaa. Suosittelen ehdottomasti kirppisvisiittiä, jos ette vielä ole käyneet (osoite Kuninkaankatu 10)! 

Ps. Kiitos tosi paljon edeltävän postauksen hiusvinkeistä! Luulen että tilanne alkaa selkiytymään tästä. ;)

 

Kommentit

Amma
Why you little!!

Oijoi, täytyypä Tampereen visiitillä kurvata tuonne(kin)! Kiitos vinkistä, vaikken noin yleensä Tampereen shoppausvinkkejä pysty käyttämäänkään :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Juu kannattaa! :) Minua aina ahdistaa kirppiksillä se, ettei sieltä voi etsiä mitään tiettyä, tai ainakin jos etsii niin sitä saa etsiä kauan. Tuolla on niin helposti kaikki rekeissään järjestyksessä että helppo hakea mitä etsiikin! 

Kirpparille kannattaa varata aikaa sekä kärsivällisyyttä, jotta saa tutkittua kunnolla tarjontaa. Liiassa kiireessä tms jää puolet huomaamatta -yleensä juuri ne "löydöt". Onneakin tarvitaan, että tarjonta on suotuisaa.

Elina U.
Lentoaskeleita

Pitää varmasti paikkansa! Helpommin sanottu kyllä kuin tehty minun tapauksessani. :D

Mindeka
Ma-material Girl

Hienoa! Pitää vinkata eteenpäin tästä :) Kiitos vinkistä!

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiva, tämä oli niin huippu kirpputori että tästä vinkkaa mielellään muillekin! :)

Kommentoi