Yökyläjuttuja

Instagram-seuraajat ovatkin tainneet jo arvata, että meillä on vietetty viime päivät vähän isommalla kokoonpanolla. Saimme nimittäin torstaina tuplaöiksi kylään ystäväpariskuntamme ja heidän pienen tyttärensä. 

img_6608.jpg

Täällä on totisesti riittänyt menoa ja elämää. Vilteistä ja tuoleista on taiottu majoja, leikkiastioista on tarjoiltu mitä mielikuvituksellisimpia ruokia, pöytään on  katettu herkkuja ja iltaisin lasten nukkuessa on käyty läpi kaikki kuukausien aikana varastoon jääneet asiat viinilasillinen kädessä.

img_6602.jpg

img_6635.jpg

Toiselta paikkakunnalta saapuvien vieraiden kanssa on hauskaa puuhailla asioita, joita tulee itsekin tehtyä liian harvoin. Kuin vaikka polskahtaa uimaan Edeniin tai lähteä koko porukalla remuamaan Funparkkiin.

img_6683.jpg

<3

 

img_6694_1.jpg

Kyllä se vaan niin on, että kaikki asiat näyttävät selkeämmiltä kun niitä käy läpi ystävän kanssa ja syö samalla sipsejä. 

 

img_6700.jpg

Yökyläilyyn kuuluu pyjamissa hengailu puoleen päivään asti, kolmannet kahvikupilliset ja mansikoita aamupalalla. Kuvan ystävykset osasivat hoitaa homman oikeaoppisesti: kantoivat tyynyt telkkarin eteen ja katselivat piirettyjä vierekkäin. 

Nyt vieraiden lähdettyä talo tuntuu kumman hiljaiselta, pesukoneet pyörivät ja päikkäriaika lähestyy. Eipä hullumpi idea.

Rentoa lauantaita <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *