Birthday forever

LET US GO

Mun synttäreitä vietettiin ainakin neljä kertaa tänä vuonna! Hehee aina kun on synttäriviikko, niin mikä tahansa kahvihetki voi olla juhlahetki ja oltiin me tietty siellä Berliinissäkin. Matkan jälkeen pidettiin illanvietto muutaman koulukaverin kanssa Tampereella mun takapihalla. Junassa matkalla Manseen tuli sitten mieleen, että tääkin ilta vois olla vielä synttäreitä :D 

Niinpä syöksyin suoraan asemalta Tigeriin ostamaan lintuviirejä (juhlissa pitää aina olla viirejä tai ilmapalloja, mieluummin molempia.) ja pari pulloa Fresitaa Alkosta. Bussia venaillessa nappasin vielä mukavalta marjamyyjältä kirsikoita ja mansikoita. 

Unohdin tietty kokonaan, että näiden oli tarkoitus oli grillijuhlat ja niinpä hain lähikaupasta hieman grilliherkkuja eli.... pakastepizzan.Tuli ihan kauhee tenkkapoo kaupassa, että mitä ihmettä voi grillata ku en jaksanut alkaa väkertää mitään. Melko nolo valinta, mutta Ristorante teki kauppansa ja onneks tytöt toi vielä ihan oikeetakin grilliruokaa :) Sitten vaan poimin pari kimppua kukkia tien vierestä, frendit tuli paikalle ja laitettiin musiikit soimaan. Illan lopuksi Klubille dansaa ja johan kelpas taas vanheta!

Tässä ollaan minä ja Napoleon.

Ja tässä loput kaunokaiset!

X Kaisa

Kommentoi