Dry eyes?

LET US GO

Mä sain ensimmäiset silmälasit kun olin noin 5- vuotias. Piilolinssit sain rippikoulun jälkeisenä kesänä, oi sitä onnea ja autuutta! Siitä asti olenkin käyttänyt piilareita säännöllisesti. 

Kuten Kaisa jo aikaisemmin kertoikin, piilolinsseihin erikoistunut verkkokauppa Lenson otti meihin yhteyttä ehdottaen blogiyhteistyötä. Ja kuten Kaisa myös kertoi, olimme hyyyvin innoissamme!

Oli nimittäin jo HIEMAN kuivuutta havaittavissa mun vanhoissa piilareissa. Kaikki piilolinssejä käyttävät varmaan tietävät tunteen, kun tuntuu kuin olisi santapaperi silmässä jos on vanhat linssit.

On siis sanomattakin selvää, että uudet Lensonin piilarit tuntuivat mahtavilta. Ja nyt näin jo hetken niitä käyttäneenä oon ollut hyvin tyytyväinen. Nykyisessä työssäni istun tietokoneella (tosi) paljon ja normaalisti koneella istuminen kuivattaa silmiä ja piilareita, mutta nyt en ole havainnut mitään sellasta. Piilolinssit tuntuvat todella kosteilta ja pehmeiltä. Tai oikeastaan en edes tunne niitä, mikä on juuri parasta.

Piiloinssien lisäksi saimme myös matkakotelon sekä lennolle soveltuvan matkapakkauksen.

Tää matkakotelo on super kätevä (ja söpö!) Kysynpä vaan miks mulla ei oo aikaisemmin ollut tällaista? Kyllä nyt seuraavaksi kelpaa matkustaa!

Kiitos vielä Lensonille yhteistyöstä!

 
 
 
 

Kommentit

Anna Karhubear

Mulla on ollut silmälasit nelivuotiaasta, mutta kammoan edelleen piilareita. Olen siis päivittäin rillirouskuna tai myyränä tihrustamassa ruutua, ihan pönttöä! :)

Let us go
LET US GO

Anna Karhunen:

Ei niissä oo mitään kammoamista, totuttelemista vaan! Mulla kesti aluksi oikeesti yli puol tuntia, että sain linssit silmiini kun nyt siinä kestää varmaan 15 sekuntia :)

Mut ei rillirouskuissa oo silti mitään pahaa! <3

-Kaisa

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.