Ei oo tennarit

LET US GO

En olekaan kertonut, että tilasin sitten nuo Jeffrey Campbellin bootsit. Iso kiitos vaan kommentoijalle, bootsit oli nimittäin Nellyssä Suomeen tilattaessa hyvässä alennuksessa. Äiti sitten taas kilttinä laittoi paketin vielä tänne päin. Tietenkin mukana oli vielä uusin Olivia ja Style By Kling. 

Viikonloppuna suuntasin vähän juhlimaan uutta työpaikkaa. Lauantaina meninkin sitten Ikeaan hieman rapsakoissa tunnelmissa. Kuten varmaan uskotte siellä oli pari muutakin ihmistä. Mutta mä jaksoin, koska tiesin, että voin ostaa sieltä irtokarkkeja! Juu siellä niitä myydään! Ihanaa! Kyllä se vaan täällä pienet ilot kuten irtokarkit korostuu kun niitä ei ole saatavilla joka kulmasta. Täällä on myös nykyään El Corte Inglesissä ruotsalainen karkkiosasto, jossa myydään irtokarkkeja, suklaapatukoita ja Maraboun suklaalevyjä. Ja noitapillejä! 

Toivotaan, että Kaisa jo ehtisi pian kirjoittaa tänne. Tuntuu jo hieman orvolta tää blogi ilman senkin juttuja. Tuntuu kyllä muutenkin orvolta kun ei olla nähty. Toivotaan, että Kaisa ehtisi vielä tännepäin ennen joulua. Eiku ei toivota, ku tule!

Pus!

Anna

 

 

 

 

 

Kommentit

Aisha J
Aisha

Hienot kengät! :)

 

Let us go
LET US GO

 

Aisha J: Kiitos! :)

Anna

pjp (Ei varmistettu)

Yhteisöllisyys kunniaan! Niin monet supervinkit on irronnut itsellekin blogeista. Keveitä kilometrejä uusille popoille!

Let us go
LET US GO

 

Joo olen itsekin saanut monia hyviä vinkkejä muiden blogeista:) Kyllä näillä kelpaa kopistella:)

anskiky (Ei varmistettu) http://thankyou-stars.blogspot.fi

Noitapillejä Espanjassa! Päivän paras uutinen! Oon muuttamassa Barcelonaan ens vuoden alusta joten on mahtava tietää että mahdollista koti-ikävää pystyy sitte lievittämään niiden avulla. Samalla voi kyllä heittää hyvästit haaveelle terveellisestä elämästä (Espanjassa kun ei ruokakaupoissa kummoisia karkkihyllyjä Suomeen verrattuna näe) kun takaraivossa on tieto irtokarkkien olemassaolosta hehhe.

Let us go
LET US GO

Itselläni on kyllä karkin syöminen vähentynyt todella paljon, kiitos Barcelonan. Vaikka täällä karkkia vähän saakin ei ne surkeat Haribon pussit korvaa kunnon Makuunin irtokarkkisäkkiä!:) Toisaalta hyvä, koska täällä olen tajunnut kuinka paljon sitä karkkia tuli syötyä.

Toivottavasti viihdyt täällä:)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.