Good times

LET US GO

Vikana päivänä Barcelonassa mä vaan kävelin ympäriinsä ja nautin siitä ihanasta katujen vilinästä ja tietty katutaiteesta. Nii ja pulumummusta!

Kuten Anna kirjoittikin, saatiin vihdoin ostettua filmiä Anden Spice Girls polaroidkameraan. Siinä oon minä partsilla, Macba ja kaikki kaverit yhes koos <3

Käytiin vielä illallisella yhessä meidän lemppariravintolassa eli Teresa Carlesissa. Kyseessä on ihan huippuhyvä kasvisravintola, jota suosittelen todellakin lämmöllä. Teresa Carlesissa on rento mutta osaava palvelu ja ihana sisustus.

Me syötiin alkuun täytettyjä sieniä ja leipää, pääruuaksi mulla oli kasvislasagne ja Annalla risotto. Kylkeen pullo valkoviiniä ja laskun loppusumma tais olla n. 40e yhteensä. Ja kyseessä on vielä fiinimpi paikka! Nettisivut löydät tästä

Ilta päättyi Manolon kautta himaan ja sitte seuraavana päivänä takas Suomeen. En jaksa oottaa että pääsen taas lähtemään!  Mutta onneks Anna tulee tänne lauantaina viikoksi, niin ei tarvii ikävöidä enää kauaa ja päästään taas juoruilemaan kunnolla kaikki kuulumiset.

Nyt mä aattelin siivoota ja tehä vähän kouluhommia. Illalla koulukavereiden kanssa istumaan iltaa Europaan!

X Kaisa

Kommentoi