Hyvää huomenta

Terkkuja Helsingistä!

Mä tulin eilen tänne karkuun Tampereen hulinoita (siis MITÄ ideaa rikkoa jotain ikkunoita ja hakata poliisihevosia jääkiekkomailoilla kysynpä vaan?!), koska meillä oli illalla tyttöjen pikkujoulut. Oltiin tässä Nooran luona ja Outikin oli paikalla Berliinistä asti. Ainoastaan Anna puuttui paikalta, mutta sekin onneks tulee parin viikon päästä. Ei lähetty mihinkään ulos, vaan oltiin kerranki kunnollisia ja mentiin ajoissa nukkumaan. Voi että miten ihanaa oliki herätä ihan freesinä siskonpedistä!

Syötiin herkkuja, vaihdettiin lahjoja ja parannettiin maailmaa. Taustalla pyöri itsenäisyyspäivän vastaanotto ja pukuja tietty kommentoitiin aina kun kälätykseltämme ehdittiin. Ihanin puku oli muuten mun mielestä Meeri Koutaniemellä. Upea ilmestys! 

Enemmän tosiaan keskityttiin kyllä juoruiluun haha. Muisteltiin kaikkia tarinoita mitä omat isovanhemmat on kertonu sodasta, evakkomatkoista ja ylipäänsä elämästä ennen vanhaan. Tultiin vaan siihen tulokseen, että me ei kyllä tiedetä mistään mitään ja elämä taitaa olla vähän liian helppoa välillä. Sai taas miettimään sitä, että välillä kun valittaa jostain (muka) isoista ongelmista niin vois yrittää laittaa asioita perspektiiviin. Meidän mummut on pessy pyykit joen rannalla ja yheksän lasta juoksee jaloissa. Sitte mä en jaksa pestä pyykkiä kuukauteen, kun se on niiiin rankkaa. Meen ostamaan kaupasta lisää alusvaatteita, kun se pesukoneen täyttäminen on niin vaikeetakin…. Oikeen pitää mennä portaat alas pyykkitupaan ja tunkee ne vaatteet sinne masiinaan… Mä välillä oikeesti häpeen itteeni. Mut onneks sentään tiedostan tän asian, niin voin yrittää parantaa tapani. Tähän väliin näköjään pikku avautuminen:) 

IMG_3275.jpg

Mut kattokaa mitä mä sain paketista! Maailman hienoin muki suoraan Berliinistä Urban Outfittersiltä. Tuijottelin tätä vaan koko illan. Keitin äsken ihan älyttömän laihaa ja pahaa kahvia tolla Nooran kahvinkeittimellä, mut tää muki saa senkin maistumaan vähän paremmalta. Muutkin tytöt sai tosi kivoja lahjoja. Sohvi sain mun tuoman puketin, josta paljastui Leiri 14 kirja. Kertoo miehestä, joka pakenee vankileiriltä Pohjois-Koreasta. Luin ton kirjan joskus ennen kesää ja suosittelen kyllä kaikille. Pitää itekin lukee uudestaan, koska ekalla kerralla olin vaan niin shokissa etten muista varmaan puoliakaan kirjan tapahtumista. Hehe huomatkaa muuten alemmassa kuvassa mun hieno paketointi. Kaikilla muilla söpöt paperit ja mulla Nooran roskiksesta kaivettu vanha kirjekuori, jonka koristelin teipillä. Onneks ees sisältö oli huippu.

IMG_3272.jpg

Me lähetään nyt kaupungille kahville, koska mä en pysty enää juomaan tota litkua mitä keitin. Illalla on sitte parin koulukaverin tuparit eli hauskaa tiedossa. Kivaa lauantaita kaverit!

X Kaisa

English: Yesterday we had little pre-christmas party with my girls here in Helsinki. I got this amazingly cute My Little Pony mug from my secret santa. Even this really shitty coffee that i just made, doesent taste so bad when i drink it with the ponies haha. We gonna go to do some shopping now and later i go to my friends housewarming party. Have a great saturday! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *