Ihana ilta

LET US GO

Lauantaina oli mun elämäni yks ihanin ilta, kun meidän hyvät ystävät S ja J meni naimisiin.

Kaikki ystävät koolla, hyvää ruokaa ja juomaa, naurua, tanssia ja joo... myös sitä Gagnam styleä. (Anna oli ihan shokissa kun mä osasin sen tanssin, koska yleensä tanssilattialla vaan huojun epämääräsesti näiden mun viismetristen käsien ja jalkojen kanssa :D)

Mulla oli uusi Marimekon mekko ja Annalla COSsin luomus. Kun viideltä aamulla kaaduin sänkyyn kahdentoista tunnin juhlien jälkeen olin kirjaimellisesti maailman väsynen ja maailman onnellisin. 

Mä olin tuo lauluesitys! Voi että mua jännitti. Esitin Katri Helenan biisin Vasten auringon siltaa ja Norah Jones Come away with me:n mun siskon säestyksellä. Ennen esitystä meinasin ihan oikeesti oksentaa jännityksestä, mutta kun pääsin lavalle kaikki jännitys katos ja laulut meni tosi hyvin. 

Surkee kuva ei yhtään surkeesta hääparista. Hahah olisittepa nähnyt Annan kuinka se vollotti onnesta varmaan puolet häistä. Eipä siinä, häätanssin aikana mulleki tuli ihan järkyttävä itkukohtaus, koska se kaikki oli vaan niin älyttömän romanttista. 

Talviset koristeet <3

Morsein ja meitsi. 

Vieraskirjaan otettiin polaroidkuvia hauskojen rekvisiittojen kanssa. Mun ja Anden taidonnäyte tässä. 

Nyt jatkan työharjotteluraportin kirjottamista ja sit illalla meidän Labyrintti- lyhytelokuvan ensi-ilta täällä Tampereella. Taas täytyy jännittää! 

Kommentit

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

Tunnelma välittyy tästä hyvin. Oli varmasti ihanat häät! Kaunis pari ja kauniit olivat vieraatkin :)

Let us go
LET US GO

Joo parhaista juhlistahan on aina vähiten kuvia, mutta tässä jotain mitä muistettiin ottaa :D Hääpari aivan hehkui rakkautta, se varmaan säteili meihin kaikkiin :)

-Kaisa

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.