Island dreamers together

LET US GO

Moikka!

Vikaa viikkoa Barcelonassa viedään ja oon jo nyt ihan nääääääääin debreesiossa, kun pitää perjantaina lähteä pois täältä. Miks kaikki mun elämän ihmiset ei vaan vois asua samassa kaupungissa? 

Tässä meitsin uudet Vansit. 

Perjantaina oltiin Betty Ford'sissa hamppareilla poikien kanssa ja käytiin muutamassa muussa paikassa istuskelemassa. Lauantaina käytiin päivällä kaupungilla ja illalla oli ne jewellery night- bileet meidän luona. Ostin Helmiltä kaks ihanaa korua, mut teen niistä erikseen oman postauksen:) Oltiin kans Plataforma yökerhossa missä ei  ollakaan ennen oltu, mut oli kiva uus paikka! Sit kuudelta aamulla nukkumaan ja eilinen menikin pitsan ja Putoksen parissa. (Sanna Raipe Helminen on paras!)

Nyt oon täällä mestassa missä käytän nettiä ja mun pitäis tehdä vähän duuneja mut taidan nyt lähteä hakemaan vähän cafe con leche koska ei tästä muuten tunnu tulevan yhtään mitään. 

Tällä viikolla mulla on suunnitelmissa käydä Gaudipuistossa, koska oon käyny siellä vaan kerran joskus kolme vuotta sitten ja pitäähän mun nyt vähän jotain turakaismaistakin tehdä, kun kerran täällä oon. Ja sit pitää buukata uudet lennot tänne (varmaankin huhtikuulle), koska mä en vaan voi lähteä sillee etten tiedä milloin tuun takas.

Mut nyt sitä kahvia adios! xx

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.