Jos olet valinnut väärin, valitse uudestaan

LET US GO

Puuuuh. 

Mä en enää tiedä mistä mä haluan kirjottaa tänne. Ei kiinnosta näyttää mitä mulla on päällä, koska käytän joka päivä tätä samaa Harvard collegea, jonka löysin kirpparilta 2,50 eurolla. 

Ei kiinnosta kertoa, että viime viikolla mun luona kävi yks tärkeä tyyppi ja siivosin varmaaan seitsemän tuntia sen takia. Pesin jääkaapinkin ja järjestelin vaatekaapin. Ihanku joku vieras nyt alkais tutkia mun jääkaappia?!

Ei kiinnosta kertoa, että eilen kävin leffassa katsomassa Woody Allenin uusimman, Blue Jasminen. Koska mun oli pakko. Koska mun ajatukset vaan junnaa ja halusin jotain muuta ajateltavaa. Blue Jasmine oli ihana, mutta ei niin ihana kuin Vicky Cristina Barcelona. Eikä niin ihana kuin se tyyppi mun ajatuksissa.

Ei kiinnosta kertoa, että lempiasia mun kotona on tää asetelma ja miten ilahdun aina kun nään Batmanin tossa kahen Jeesuksen välissä. Ha!

Ei kiinnosta kertoa, että mulla on ihan liian ikävä mun siskon lapsia ja siks lähdenkin nyt Poriin. Leikkimään Legoilla ja etsimään sieniä metsästä ja antamaan keinussa vauhtia aina vaan uudestaan. 

Eikä kiinnosta kertoa, että Papillon on yks paras kirja jonka oon koskaan lukenut ja toivoin, ettei se olis koskaan loppunut. 

Ja siitä en edes aloita, miten kaipaan Outia ja Anna jotka viettää arkeaan Berliinissä ja Barcassa ja miten mua ärsyttää olla yksin täällä Tampereella. 

Eikä kiinnosta kertoa, miten joka aamu luen nää tekstit ja ne tekee päivästä hyvän ja minusta rohkean. 

Eikä mua kiinnosta kertoa, että mun harteilla on asia nimeltä opinnäytetyö, joka pitää palauttaa 25.11 enkä oo tainnut kirjoittaa vielä yhtäkään lausetta. Mutta nyt kun mä hyppään siihen Porin junaan niin aion tehdä itelleni kirjotusaikataulun. Että jos se vaikka vähän auttaisi. 

Ja sen takia oon välillä hiljanen täällä. Tai sitten alan postata kuus kertaa päivässä vältelläkseni tiedostoa nimeltä oppari. 

 

Niin ja kiinnostikohan mua sittenkin kertoa jotain täällä? Ilmeisesti.

Peace!

X Kaisa

Kommentit

Mi Mi Mendine
Mi Mi Mendine

Ihana postaus :D<3 Etenkin batman<3

PROJEKTI 365

No, mulle tuli tästä ainaki tosi hyvä mieli :)

Let us go
LET US GO

Mi Mi Mendine: 

Kiitos! <3 Haha batman on mun sankari! :D ps. mä niiiiiin fanitan sun tyyliä :) 

Kajsa: 

Tavoitteeseen päästy siis :) kiitos ihana. 

-kaisa

Kommentoi