Juuriki varasin lennot Los Angelesiin. Mickey Mouse here i come!

LET US GO

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Tervetuloa :)

Let us go
LET US GO

kiitos! koko tammikuu losissa ja ympäristössä :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Wau, kuulostaa tosi kivalta! Pistäydy myös Orange Countyssa bongaamassa kotirouvia!

Eevuska (Ei varmistettu)

Moi!

En uskaltanu kommentoida aikasempiin postauksiin, ku en ollu varma huomaatteko niiden uusia kommentteja, ja löysin just tän blogin. Tykkään näistä teidän kirjoitteluista :) Barcelona ois aivan täydellinen paikka, siks halusinki kysyä, et mitä kautta löysitte teidän internship-paikat? Oliko joku nettisivu esim? Ja mietin myös, et puhutteko ihan sujuvaa espanjaa? Kiitokset jos jaksatte vastailla :) pus <3

Let us go
LET US GO

Moikka!

Oi kiitos ihanasta kommentista, kyllä me kaikki kommentit huomataan :) Me kummatkin löydettiin noi paikat ihan vaan Googlettamalla :D Mä lähetin varmaan johonkin kuuteen eri tuotantoyhtiöön sähköpostia ja pääsin sitte tonne The Liftiin. Siellä on tosi monesta eri maasta ihmisiä ja ne kaikki puhuu englantia niin ei haittaa vaikka en osaa espanjaa (siis yhtään!) 

Anna kans lähetteli cv:tä kymmenille eri suunnittelijoille, stylisteille yms. ja sitte kävi haastattelussa tonne American Perezille ja pääsi :) Anna on lukenut kaks kurssia espanjaa koulussa, joten se osaa vähän ja on oppinu lisää duunissa koska ne puhuu mielellään espanjaa siellä. 

Ja hmmm on ainakin sellanen nettisivu kun Loquo, jossa on kaikkia intership-paikkoja mutta me ainakin saatiin paras tulos vaan Googlen avulla :)

Kysy ihmeessä, jos haluut vielä tietää jotain nii yritän neuvoa! <3

-K

 

 

Eevuska (Ei varmistettu)

Tuhannet kiitokset ystävällisestä ja kattavasta vastauksesta! :) Heh huomasin just et mähän itse asiassa kommentoinkin vähän vanhempaan postaukseen, ku tää on lokakuun lopulta, no näköjään huomaatte kaikki kommentit niinku sanoit :D anteeks sekoilu!

Helpottavaa kuulla, ettei espanjaa tarvii ihan täydellisesti osata.. Vaikka mulla(kin?) on espanjalainen poikakaveri niin jotenki tulee sen kanssa aina juteltua vaan englanniks eikä se kielitaito siin kehity yllätysyllätys. Täytyy laittaakin Google laulamaan heh! :) Ja ton Loquonki vois kattoo läpi. Miten paljon teil oli varotusaikaa alottamiseen tai kuin aikasin aloitte katella noita paikkoja? Ja noi internship-paikat on ilmeisesti aina palkattomia?

Piti myös kysyä, että onko sun mielestä Powerpoint 2010:n valmispohjat yhtä huonoja ku aikasempien versioiden? Must tuntuu et ne ois vähän skarpannu? :D

Let us go
LET US GO

Joo mun ja Annan poikaystävät on siis molemmat jenkeistä, että ei niiden kanssa myöskään toi espanja oikeen kehity :D Mutta siis sullahan on ihan loistava tilanne, alat vaan ahkerasti puhua espanjaa poikkiksen kanssa, siitä on aina iso hyöty! 

Hmmm mä aloin lähetellä noita maileja kai heinä tai elokuussa ja sitte syyskuussa jo aloitin. Anna vähän myöhemmin. Ja mä en sitten todellakaan tiedä, oliko nää meidän molempien paikat jotaki onnenkantamoisia vai onko tää yleensä näin "helppoa" täällä espanjassa. Mutta ainakaan ei mitään löydä jos ei etsi ja yritä! Mille alalle oot ite muuten etsimässä paikkaa? :) Ja joo, ilmaisia ollaan työnantajalle. Suomesta sitten tuet ja lainat. Tosin me molemmat saadaan syödä ilmaseks duunipaikalla ni se on kiva.

hahahah en mä tiedä noista PowerPointeista, ihan hiton rumia minusta kaikki :D (enkä ees tiiä mikä versio mulla tosin on haha)

-K

 

Eevuska (Ei varmistettu)

Hah aijjaa ne on jenkkejä molemmat :) Joo onhan tää ihan tyhmyyttä puhua vaan englantia sen kanssa, pakko ryhdistäytyä vaikka oliskin aluks hankalaa tai takeltelevaa, kai ne espanjantaidot paranis aika nopeestikin.

Okei no hyvä saada osviittaa kuitenkin, vaikka teillä oliskin käynyt jotenkin erityisen hyvä tuuri :) Just että pitääkö puolta vuotta aiemmin alkaa ettiin paikkaa.. Voihan olla, et riippuu ajankohdastakin millon haluu harjotteluun, luulis et kesä on tosi suosittua aikaa harjotteluille nimenomaan espanjalaisten keskuudessa, et ehkä siinä tapauksessa pitäis alkaa ettiin aiemminkin paikkaa.. Mut te olitte siel viime kesän myös eikö? Oliks se taas sitten jotain eri tyyppistä työtä? Etin jotain business- tai marketing-paikkaa :) PR:kin vois olla vaihtoehto, jos vaatimuksena ei ois täysin internship-paikkaa vastaavat opinnot.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.