Known gallery

LET US GO

Huomenta!

Oon tässä juuri lähdössä tuotantopalaveriin, mutta aattelin sitä ennen näyttää teille vähän kuvia Los Angelesissa sijaitsevasta Known gallerysta. Galleria sijaitsee Fairfaxissa ja sinne oli ilmanen sisäänpääsy. Rakastuin ihan täysillä tähän paikkaan ja  vaikka se oli aika pieni, niin viihdyttiin Bryanin kanssa tovi jos toinenkin.

Galleriassa vaihtuu näyttely aika useinkin ja meidän siellä käydessä oli esillä aivan huikeeta taidetta, tekijänä Sage Vaughn.

Mut tässä mun mielestä näyttelyn parhaita paloja!

Nää teokset oli siis tehty tollee kutomalla kankaalle.

Tässä näkyy hyvin tota kangasta yksityiskohtasemmin.

 Teokset oli siis ensin suunniteltu kollaaseina ruskeille kirjekuorille ja sitte kudottu kankaalle. Oli hienoo nähdä osana näyttelyä nää alkuperäiset suunnitelmat, jotka oli siis tehty ihan leikkaa-liimaa menetelmällä.

Takana oli vielä pienempi tila, jossa oli pieni myymälä ja seinillä valokuvataidetta.

 

Went to see this really cool art exhibition with Bryan at Known Gallery in Los Angeles. Even it's not a huge place i found it very inspiring.

Here you can see some of my favorite pieces. I thought it was really nice, that also the drafts were part of the actual show. I can't believe how they transfer those collages to be so beautiful pieces of fabric.

And exhibition with Dr. Phil? Just can't be bad!

Kommentoi