Kuulumisia

LET US GO

Juttelin just Annikan kanssa uudessa hienossa Facebookin kuvachatissa ja Annika sanoi, että mun pitäis kirjottaa enemmän kuulumisia. 

Tällä hetkellä istun meidän uuden asunnon olohuoneessa ja pojat pelaa jotain rallipeliä. Me siis asutaan nykyään 7-14 (vaihtelee päivittäin) pojan kanssa.

Joo ihan totta.

Noi kaksi ylempää on vanhasta asunnosta

Sisustusta...

Meillä on Annan kanssa oma huone onneksi.  Nää jäbät on katsokaas herrasmiehiä. Nukkuvat siskonpedissä lattialla ja hyvällä säällä parvekkeella. Tässä asunnossa on siis olohuone ja kolme makkaria, joista isoimmassa me asutaan. Lisäks vessa ja keittiö.

Mut meillä on ihan parasta! Ei mitään valittamista. Ei haittaa vaikka sisustus koostuu lähinnä skeittilaudoista , Macbookeista ja X-box ohjaimista. Ollaankohan me jotain erityishyviä sopeutujia vai mitä täällä tapahtuu?

Tänään mä olin vaan töissä ja sitte tulin himaan. Nyt odottelen, että Bryan heräis ja voitais jutella Skypessä. Viideltä yöllä se soitti ja ilmoitti olevansa turvallisesti perillä. 

Heräis jo!

Anna tuossa tekee kanasalaattia itelleen ja poikaystävälleen (jonka asunto tää siis on) ja LUPASI POSTATA TÄNÄÄN. 

Meidän lähikaupan hedelmämyyjät!

Latasin päivällä Sofia Coppolan Somewheren ja nyt aion katsoa sen syöden Fazerin pähkinärusinasuklaata. 

Kertokaa tekin jotain kuulumisia tai kysykää ihan mitä vaan tai kertokaa mistä jutuista haluisitte postauksia. Joo! Se ois ihanaa.

We have now moved to new apartment. Lots of boys and skatboards, but nothing to complain. Right now im waiting Bryan to wake up so we could speak in Skype. Wake up you lazy ass!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.