Lets be honest

LET US GO

Mulla on ihan hirveä tarve aina kirjoittaa tänne, mutta pelkään. Nyt se tuli sanottua suoraan. Pelkään muiden ihmisten reaktioita. Pelkään ehkä myös epäonnistumista. Elän siinä uskossa, että tätä lukee äitiemme lisäksi vain kaverit. Tästä johtuen en ehkä tarkasta kirjoituksiani niin tarkasti, vaan ne ovat täynnä kirjoitusvirheitä. Tämän vuoksi en kirjoita monista asioista mistä haluaisin, koska ajattelen että no olenhan jo kertonut tästä kavereille. Monia kuviakaan en julkaise, koska tuntuu että nää nyt on tälläsiä iPhone räpsyjä ja kaverithan on jo nähnyt nämä.

Toisaalta mulla on ihan hirveä into tehdä tästä blogista parempi. Ollaanhan me jo tätä kaksi vuotta kirjoitettu. Koska olen huomannut, että tästä on myös hyötyä, mutta tämä on myös hauskaa. Tämän avulla on mahdollisuus kehitttyä niin kirjoittajana kuin kuvaajana. Blogin avulla voin myös ilmaista itseäni, mikä on joskus hyvin vaikeaa muuten. Ja varsinkin täällä ulkomailla asustaessa tuntuu mukavalta kirjoittaa Suomeksi.

Yleisesti ottaen en hirveästi välitä mitä muut ajattelevat, mutta kun puhe tulee blogista tulee SE outo tunne. Toisaalta halusin että tätä lukisi monet, toisaalta pelkään että jos tätä nyt lukee vaikka se vanha naapurini Maija ja mitäköhän se nyt ajattelee kun näin kirjoitan. Kuinka tyhmältä kuulostankin kun kirjoitan sen näin. 

Sehän taitaa olla loppupeleissä niin, että tuijotan liikaa omaa napaani. Se taitaa olla vain minä joka miettii liikaa. 

No sainpas tämänkin möykyn ulos. Tuntuu heti paremmalta kun kirjoitti.

Pus!

Anna

Kommentit

" (Ei varmistettu)

Minä luen, pidän lukemastani, enkä ole äiti tai kaveri :) Jatkakaahan tytöt siis samaan malliin!! Erityisen kiinnostavia on aina teidän inspiraatio-jutut, reissukuvaukset ja vaatepostaukset. Joku musiikki- ja leffajuttu ois varmasti kiinnostava myös..

Japsi (Ei varmistettu)

Mäkään en ole mamma enkä kaveri :) Anna palaa vaan! Olisi kiva lukea lisää juttua Bcn:sta, saada kuvia sun arkielämästä ja kuvia sun ihanasta tyylistä ja kauniista kasvoistasti.

p.s miks mä aina muistan teidän nimet toisinpäin, mun mielestä Kaisa näyttää ihan Anna- nimiselle ja taas Anna Kaisa- nimiselle... :)

Let us go
LET US GO

Voi kiitos molemmille! Ihana kuulla, että tätä tosiaan joku muukin lueskelee:) ja Japsi lupaan laittaa enemmän kuvia täältä Barcelonasta. Sitähän se Kaisakin aina patistaa tekemään:)

Anna, joka näyttää Kaisa- nimiselle:)

 

Nebsi (Ei varmistettu)

Joo, Anna sulta mäkin mielelläni lukisin paljon enemmänkin postauksia! Munki mielestä sulla tosi kiva tyyli ja kotikaupunki(<3 !!!), niin että postaamaan vaan!! :)

annikalennika (Ei varmistettu)

mä oon kaveri, mut silti saisit postailla enemmän! ei susta mitenkään liikaa kuule :) <3

Nella
Nellancholia

Anna, komppaan Annikaa koska en oo ees nähny sua ollenkaan vuosikausiin! Meikäki lukee. :)

Let us go
LET US GO

Kiitos Nebsi:) Onhan tämä ihana kaupunki, joten lupaan parantaa tapani:)

Annika: Jep, vaikka näin aika hyvin tiedetäänkin mitä kuuluu niin onhan tää vielä parempi:)

Nella: Juu ei olla nähty pitkään aikaan. Facen kautta olen vähän selvillä mitä teet ja missä meet, hehe:) 

aiu (Ei varmistettu)

mäkään en teitä tunne, mut tykkään pirusti tästä blogista! tulee vaa ihan liian harvoin kommentoitua, mälsää.. mut joo, kaisan leffa- sekä maija poppas -meiningit kiinnostaa, annan barca-vinkit ja elämä siellä ylipäätään, ja sokerina pohjalla kaikki reissut ja VARSINKIN yhteiset postaukset =)

Let us go
LET US GO

 

Aiu: Kiitos! En itsekään juurikaan koskaan kommentoi muiden blogeja vaikka usein niitä luen. Kiitos vinkeistä! Varsinkin nuo yhteispostaukset on munkin mielestä tosi kivoja:) Seuraavaksi taidetaan Kaisan kanssa nähdä elokuussa joten jospa sitten.

Anna

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.