Ludicrous ja meitsi mallina

Paakallo.jpg

Inkkari_s.jpg

Ankkuri_huppari.jpg

Inkkari.jpg

Ankkuri.jpg

kaisalle.jpg

Olin keskiviikkona kuvaamassa mun ystävän vaatemerkin Ludicrousin tuotteita ja olipas hauskaa! Noi kuvat tulee siis sinne nettikauppaan, Facebookkiin yms. Tykkään ite noista paidoista ihan älyttömästi. Mulla on sellanen musta huppari ja valkonen pipo aikasemmasta mallistosta ja nyt sain ton harmaan inkkaricollegen. Paidat on tehty kokonaan kierrätetyistä materiaaleista eli esimerkiks inkkaripaidan niskalapussa lukee 60% recycled cotton, 40% recycled polyester. Niin pehmee! Melkein kaikki noi printit on tehty yhteistyössä muiden kanssa. Näissä kuvissa näkyvä pääkalloprintti on T-Moneyn ja intiaani Hexan. Ludicrousin kaikkia tuotteita tehään vain pieni määrä ja ne on numeroituja. Esim mun uus college on 4/30. Suomessa valmistetut pipot myydään yleensä heti loppuun, koska niitä tehään vaan 25kpl per väri. Ei siis tuu heti kadulla vastaan samanlaista! (Paitsi jos sattuu törmäämään muhun ja tyttöihin, koska meillä on kaikilla sellanen pipo:D)

Ite kuvaukset oli myös hauskat. Laitoin kotona vähän meikkivoidetta ja ripsaria ja aattelin, että meikkaan sitte perillä lisää. Menin poikien toimistolle ja tyypit vaan heitti mulle t-paidan käteen ja käski mennä seisomaan kameran eteen. Sitte räps räps pari kolme kuvaa, okei nää on hyvät. Seuraava paita päälle ja sama homma alusta. Hhaha mä luulin, että ne kuvaukset olis joku hirvee prosessi! No mutta, ainakin tuli aika luonnolliset kuvat ja musta noi on tosi kivoja. Kuvaajana toimi Wille.

Ludicrousin nettisivuja uudistetaan ja päivitetään just nyt, mutta uutta mallistoa on jo laitettu esille eli sivuille voi mennä kurkkimaan mitä on tarjolla.

Nettisivut ja kauppa täällä sekä Facbook-sivut täällä.

Lisäks Tampereella tuotteita saa ostettua uudesta Design 931– kaupasta, joka sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 15. Facbook-sivut täällä.

Kaupalla myydään muidenkin pienten tamperelaisten tekijöiden vaatteita ja asusteita. Design 931 on auki arkisin 12-18 ja lauantaisin 10-18. Suositteleeen! 

X Kaisa

English: On wednesday i got to be a model for my friends clothing brand Ludicrous. Shirts are made 100% recycled materials and they are soooo soft. So proud of my friend!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *