Maailman helpoin helleherkku
On jäädytetyt viinirypäleet!
Ei muuta kuin viinirypälepakkaus pakastimeen ja noin 12 tunnin kuluttua voit alkaa napostella näitä karkkien korvikkeita. Rypäleistä tulee just sopivan kovia, mutta kuitenkin ne saa hampailla ihan hyvin rikki eli ei esimerkiks niin kovia kuin jääpalat! Suosittelen sellasta pakkausta, jossa on sekä tummia että vaaleita rypäleitä. Aion myös kokeilla ainakin kirsikoiden ja mansikoiden jäädytystä.
Jo noin kuudessa tunnissa rypäleet jäätyy hieman, mutta ite tykkään pitää noita vähän kauemmin pakastimessa. (Ja tietty käydä aina välillä napsimassa testikappaleita:)
Helppo ja terveellinen herkku rannalle tai piknikille, eikä tietoakaan pussin pohjalle liiskantuneista eväistä!
Suosittelen! <3
X Kaisa