Maistiaisia

LET US GO

Im back!

Uuuu Barcelonassa oli ihanaa. Ei me mitään ihmeellistä tehty, lähinnä juoruiltiin, juotiin viiniä ja nautittiin auringosta. Lauantaina kutsuttiin kaikki ystävät yhteen ja vietettiin Annan synttäreitä. Tehtiin kakkukin! Lahjaksi annoin korviksen. Yhden. Kahteen ei ollut varaa. 

Niin ja torstaina kansallisena lakkopäivänä pelättiin vähän pommeja ja polttopulloja.

Tällä hetkellä oon Porissa ja sunnuntaina lähden Ylläkselle. Lentokoneella! Aatelkaas. Vähän yli tunti ja oon Lapissa. Ei tarvii puksuttaa puolta vuorokautta junalla. Jes!

Mut tässä kuvamatskua ja sepustusta parista ekasta päivästä:

Partsinäkymä.

Junassa matkalla Helsinkiin.

Niin tosiaan. Oon tainnu käyttää vähän liikaa halpalentoyhtiöitä... Menin siihen check-inniin 12kg painavan käsimatkatavalaukkuni kanssa (mulla oli siis vaan toi mukana ja aattelin et otan sen sinne matkustamoon) ja virkailija sano sen olevan 4kg liian painava. Mun takana hirvee jono ja me siinä sumplitaan, että mitäs nyt tehdään. Virkailija sitte ehdotti et miks en laittais laukkua ruumaan, jolloinka mä sain hirveen kohtauksen että "ei mulla oo sellaseen varaa, eiks se oo tosi kallista!" "Niin neiti hyvä, teillä on Finnairin lento, että ei se mitään maksa..." Aaa no sitte.... Oon vaan niin tottunu lentämään jollaki hikisellä Ryanairilla, jossa jokasesta gramman ylikilosta pitää maksaa jotain kauheita sakkoja!

Kävin aamiaisella meidän vanhassa tutussa kulmakahvilassa. Ihan täydellinen cafe con leche ja croissantti yhteensä 1,90e!

Mun lempparikuvauskohde on aina katutaide.

Ihan paras korukauppa.

Macba. Tossa me viettiin suuri osa kesästä. Pojat skeittaa ja tyttöjen tehtävä on näyttää nätiltä.

Oli ihan bikinikelit! Ehkä millin sain päivetystä. Tässä kuvassa on siis eka päivä eli oon vielä perus suomikalpee.

Ostin vaa kaks asiaa itelleni. Nuo korvikset ja ton Rabiton Iphonekeissin. Kui hieno! 

Pojat on vähä sisustanu....

Lidlissä on niin halpaa! Esimerkkinä mainittakoon pullo erittäin laadukasta viiniä 99snt ja Annan synttäreille kaikki ruuat ja juomat yli kymmenelle ihmiselle 35 euroa. 

Anna treenaa illan tanssiliikkeitä.

Yks paras asia oli saada laittautua yhessä <3

Palataan taas.

Some pics from my first couple days in Barcelona. Was so good to be together again. Miss her already. I'll post more stuffs soon. Laterrrr.

Kommentit

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Miksei sulle kelpaa suomalainen mies?

Kommentoi