Mun keskikesä

LET US GO

Oli kiva Juhannus!

Vaikka kyllä todella erilainen kuin esimerkiks viime vuonna...

(jolloin me siis vietettiin Annan kanssa Barcelonassa San Juania ja mun ilta päätty siihen, että mä sain poliiseilta kyydin kotiin... Ja ei, mä en tehny mitään väärää vaan pyysin ite niitä viemään mut himaan! Me oltiin jossain ihmeen rannalla kaukana kotoa, mulla ei ollut penniäkään rahaa, Anna oli ties missä enkä mä tiennyt miten pääsisin kotiin. Neuvokkaana tyttönä päätin sitte kysyä poliiseilta apua ja ne ilomielin turvas mun kotimatkan. Kun oltiin perillä ne ei ees suostunu päästää mua kävelemään autolta sisään yksin, vaan sain kummallekin puolelle hirveen korsto Mossoksen vartiomaan mun kävelyä. Annasta mä en muuten vielä tänä päivänäkään tiiä että miten se on päässyt kotiin. Ha!)

Mähän en ylipäätään oo ollut neljään vuoteen Juhannuksena Suomessa, joten olin ihan pihalla et mitä täällä ees kuuluu tehdä. Aluks mulla ei ollut mitään suunnitelmaa mutta lopulta sain vaikka kuinka monta kutsua eri mökeille, en osannut päättää mihin mennä ja päädyin jäämään Poriin. 

Perjantaina olin ensin mun siskolla grillailemassa,  sitte  ystäväni Jepun luona ja käytiin myös jokirannassa oikee tansseissa. Lauantai meniki sitte laiskotellessa ja vasta kasin aikaan illalla sain itteni raahattua Sohvin luokse. Syötiin, juteltiin, saunotiin ja pelattiin kirkonrottaa neljään asti aamulla. Oli muuten ihan hiton kivaa pelata kirkkistä sellasen varmaan viidentoista vuoden tauon jälkeen. Aluks jouduttiin vähä miettimään, että mitä kaikkea siinä pitikään huutaa mutta kyllä me sitten muistettiin.

Oma rotta kaikki pelastettu!

En sitte tajunnu kuvaa otettaessa, että mun housut oli auki :D Ainii ja kiitos siskolle ihanan kukkakranssin tekemisestä!

Kotikoti.

Mun kaikkeista lempparein asu ikinä. Paras paita ja parhaat housut.

Sunnuntaina perus leffapäivä. Tää oli ihan tosi hyvä!

Niinku tietty tääkin.

Here is my midsummer in pics. Two days partying and one day relaxing!

Kommentit

Let us go
LET US GO

HennaTuulia:

Kiitos paljon! :)

-Kaisa

Kommentoi