Nollakolme

Hurraa!

Vihdoinki Tampereelle on avattu vaateliike, johon te kaikki voitte viedä poikaystävänne, ystäväpoikanne tai veljenne, ja varmasti löytää siistejä vaatteita heille ja ehkä myös itellenne.

(Terveisin puolet paidoistani on poikien…)

Nollakolme avaa myös nettikaupan ihan näillä näppäimillä, joten asut sitte missä vaan pääset  helposti käsiks näihin herkkuihin.

img_2705.jpg

Suurin osa liikkeessä myytävistä merkeistä on sellasia, joita on ennen ollu vaikee saada Suomesta. Toki joukossa on vanhoja mukavia tuttujakin kuten Costo, CTRL, Melodica ja Vans.

img_2686.jpg

img_2688.jpg

img_2704.jpg

Nollakolmen omistaja on maailman sympaattisin Arttu, joka (näyttää ihan puolipäiseltä tässä kuvassa anteeksi A!) sano et liikkeeseen saa mieluusti mennä vaikka kuuntelee pari biisiä musaa tai selaa lehtiä eikä tarvii heti olla lompakko ojossa. Tosin mä en tiedä kenellä on niin paljon tahdonvoimaa ettei haluis heti kotiuttaa  itelleen vaikka Coston lätsää tai paria t-paitaa poikaystävälle…

img_2700.jpg

img_2707.jpg

Heti kun mun finanssitilanne on taas balanssissa aion ostaa ton vaalean hatun ja siihen vaaleanpunaisen vaihtotupsun. Miettikää ny! Vaihtotupsu. Kuinka sulosta?

img_2696.jpg

img_2695.jpg

img_2697.jpg

img_2692.jpg

img_2706.jpg

img_2701.jpg

Vähä erilainen sovituskoppi.

img_2702.jpg

Nää mun kököt iPhonekuvat ei nyt tee yhtään oikeutta kivalle liikkeelle, mut menkää ite kattoo!

Aleksanterinkatu 29, ihan siinä Cafe Europan vieressä.

Nettisivut täällä

Facebooksivut täällä

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *