Olen palannut!

LET US GO

Moi jes vihdoinkin, vihdoinkin jihuuu!

Viime keskiviikkona sain opinnäytetyöni valmiiksi. 82 sivua aiheesta Seesamtie-formaatin soveltaminen kansainvälisissä tv-ohjelmaversiossa. Esimerkkeinä Bangladesh ja Kosovo. En oikeen tajua miten ees tein sen. Opparin olis kai pitäny olla jotain 40 sivua mutta olin niin innoissani tosta aiheesta, että homma vähän paisu. Voitte käydä lukemassa mun tutkimuksen Theseuksesta jos kiinnostaa ja kunhan saan työn laitettua sinne :D 

Mutta voi että mä naputtelin. Yhdeksässä viikossa kirjotin koko jutun ja siitä tuli ehkä aika hyväkin haha. Huomenna on tarkastus, että sittenhän sen näkee. Nyt vielä ennen joulua muutamat rästitehtävät kuosiin ja sitten adios Tampere ja helou Helsinki! Tosin mä en kyllä vielä tiedä mihin meen duuniin, mutta mun vuokrasopimus loppuu vuoden lopussa joten vähän pakkokin lähteä täältä. Tosin mulla on luultavasti tammikuusta alkaen yks osa-aikanen paikka, joten en joudun ihan tyhjän päälle. (Työpaikkoja saa tarjota, osaan vaikka mitä!) Ja onneks Helsingissä on monta sohvaa joille pääsen nukkumaan, ennenku löydän oman asunnon. 

Oon niin innoissani! 

Nää pari kuukautta oon siis istunut viikot tietokoneella ja hoitanut mun siskon lapsia. Istunut paperipinojen keskellä kymmenen tuntia päivässä ja kitannut kahvia silmät ristissä. Ajanut junalla Poriin pitämään huolta kolmesta rakkaasta pahvipäästä. Viikonloput oon vastapainoks viettäny Helsingissä nollaamassa aivojani, koska muuten en ois ikinä jaksanut tehä tota opparia niin ahkerasti. 

Kuvituksena random-otoksia opparin kirjoittamisen ajalta. Kuten huomaatte, ei siinä muuta ole kuin naputtamista, lastenhoitoa ja fiestaamista. Haha vika kuva on viimeiseltä illalta kun tein opparia, fiilis ei ollu kovin korkeella kun tuskissani korjailin väärin merkittyjä lähdeviitteitä. 

Mutta nyt katse tulevaan. Ihanaa päästä taas kirjottelemaan, toivottavasti ette oo hylänny meitä ihan kokonaan sillä nyt alkaa tykitys ainaki mulla! <3

X Kaisa

English: My final thesis is done so i can blog again, yay! 82 pages about Sesame Street and Sesame Workshop. These two months that i have been gone, ive been writing 10 hours a day, taking care of my sisters kids and on weekends just partying with my girls. And now... im gonna continue doing pretty much the same haha. Nice to be back. 

Kommentit

anni panni
Elämää Hesassa

JEE, ollaan sit samaan aikaan Helsingissä! Onnee vielä tosta saavutuksesta, täällä sama tuska menossa ny.

anskiky (Ei varmistettu) http://thankyou-stars.blogspot.com

Hei onnea urakan loppuun saamisesta! Ihanaa että oot takasin :-)

Let us go
LET US GO

anni panni: JEEE <3 sit yhessa kallion räkäläkierrokselle :D 

anskiky: Kiitos! :) ihanaa olla takaisin. 

-kaisa

Kommentoi