Paluu Costa Bravaan

LET US GO

Eksyin äsken tutkimaan vanhoja kuvakansioita ja törmäsin viime syksyn Costa Brava- reissun kuviin. Blogistakin löytyy monta postausta aiheesta (lokakuulta), mutta mikä los idiotos mä oonkaan ollut, kun oon laittanut niin vähän kuvia noihin! 

Haloo mulla on monta sataa ihanaa kuvaa tuolta yhdestä kauneimmasta paikasta jossa oon käyny ja yhteenkin postaukseen on laittanu vaan seitsemän!

Nyt otan siis vahingon takas ja palaan tuohon reissuun muutaman kuvakertomuksen voimin. Lähettiin tonne muuten sellasena aamuna, että edellisenä iltana meillä oli ollut aivan järkyttävän iso supermegariita, eikä varmaan edes oltais enää yhdessä jos ei toi matka olis tullut just hyvään saumaan.  En ees pakannut kun joku kaks vaatetta mukaan ja olin  koko ajan Bryanin paidoissa. Mulla on myöskin tosi monta kuvaa missä näytän keskaria tai muuten vaan murjotan haha. 

Kattokaa noita silmiä! Bryan näyttää ihan sokeelta Jeesukselta. 

Tässä esittelen meidän tulevaa kotia. Toi oli vielä oikeesti myynnissäkin!

Pics from our vacation last year. Went to two places in Costa Brava area in Spain. These ones are from Tossa de Mar. After that we went to Cadaques, so more pics coming soon. 

Kommentoi