Pelastaaks zeppeliini oikeesti?

LET US GO

MORJENS!

Voi hitto et on ollut ikävä tänne. Se on vaan harmi kun ei oo aikaa postata pitkään aikaan niin tulee sellanen kauhee paine ja mitä pidempi tauko on, sen vaikeempaa on tulla kirjottamaan. Mutta tässä olen, Malagasta palanneena, kookos-banaani puuroa mahassa. (Puuron ohje ihanan Arezin blogista, suosittelen. Sekä blogia että puuroa) 

Malagassa olin siis sen perheen kanssa jossa oon ollut lastenvahtina yli kolme vuotta. Meillä oli iso talo vuokralla ja sit tehtiin päiväretkiä autolla. Kirjotan ainaki eläintarhasta viel paremmin, mulla on pelkästään leijonista joku 50 kuvaa haha. Kunnon rantapäiviä sattu kohille vaan kaks, mutta silti oli ihan huippu reissu eli seuraavaa odotellessa :)

Meidän takapihan pooli. 

Töissä. Oikeesti. 

Keräilin yhen kolmevuotiaan kanssa simpukoita, ihania!

Nää kaks kuvaa on ottannu kuusvuotias pikkupoika, aika hyvin. Silmää löytyy ja sillee. 

Ostin itelleni tuliaiseks tän MBMJ lompakon/kännykkapussin.  Jacobs on kyl ihan mun suosikkimerkki näistä kalliimmista. Rakastan jokasta mun tuotetta paidasta ja laukusta pipoon ja peiliin syvästi :D Käsikorut on madeinchina-kaupasta ja joltai miekkoselta rannalta. Sain nää lahjaks. 

Maailman hienoin kännykuori Iphoneen! Makso 9,90e mut tuntuu ainaki miljoonan arvoselta. Kui kätevä toi peili! Erittäin! Oliks tarpeeks huutomerkkejä !!!!

Aamulla lähössä duuniin. Puolen vuoden Michelinman- look alko nyt. 

Käytii äsken Annikan kanssa Kenzamaisella powerwalkilla.

Ja täs ollaan minä ja mun ihan sikarumat hiukset just nyt, keskiviikkona parturiin! Johan viimeks tammikuussa kävinki...

Huomiseen <3

Ps. Otsikon takana on yllä mainittu 6v kuvaaja. Lauloin Kerkko Koskinen kollektiivin Laura Palmer- biisiä ja sen zeppeliinikohdan jälkeen K vaan katto mua ihan vakavana ja kysy "Kaisa, pelastaaks zeppeliini oikeesti?" 

Niin että mitäs siihen sitte vastais... riippuu kai vähän tilanteesta, voihan se vaik pelastaakin :D

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Lapset istuivat eilen kuivauskaappiin ahtautuneina ja lauloivat zeppeliiniä pitkät pätkät, nyt tajuan mistä olivat oppineet. Mary Poppinsin musiikkikasvatus on ihan huippua!!

Kommentoi