Pitsaa ja pommeja

LET US GO

Luvassa lisää tunnelmia Barcasta olkaa niin hyvät.

Torstaina oli tosiaan yleislakko ja se oli oikeesti aika kuumottavaa. Roskikset ja poliisiautot paloi, hirveet mielenosotukset joissa monia satoja ihmisiä rynnii kaduilla poliiseja pakoon, kaikki kaupat ja julkiset kulkuvälineet kiinni ja pankkien (ja kaiken muun) ikkunat vuorattu anarchy- logoilla. Mossoksilla eli sellasilla superpoliiseilla piti kyllä kiirettä. Lähettin keskustasta suosiolla himaan turvaan kun kuultiin liikaa pelottavia juttuja. Partsilta sitte bongailtiin vähän väliä tollasia mustia savupilviä. Tää kaikki siis johtuu siitä, kun kansa on kyllästynyt valtion rahattomuuteen.

Aamutunnelmat.

Siinä se Anden harjottelupaikan katti nyt on. Omistajat oli lomalla niin käytiin välillä  hengailee tuolla. Aika epäilyttävän näkönen tapaus.

American Perez- pupu!

Sao Paulo- lempparipaita.

Mmmmaxibon!

Pienet remontit meneillään.

Ensin näin...

...ja sitten näin.

Taas lähettiin ulos. Ollaan erittäin ylpeitä näistä likaisen peilin kautta otetuista Iphonekuvista.

Ja mentiin siis tänne. Mun luokkakavereita oli sattumoisin kans Barcassa samaan aikaan, niin saatiin Joel ja hänen espanjalainen amigo mukaan. Oli bien!

Rakastan näitä valmiiks tehtyjä hedelmäjuttuja! Tiiän, ihan turhaa mut ah niin ihanaa. Plus oon maailman huonoin kuorimaan appelsiineja.

Ihanat barcan laattakadut! Kun lopetin mun työharjottelupaikassa talvella niin sain tollasen laatan muistoksi. Tai ei se kyllä oo kiveä, vaan ostettu jostain designliikkeestä mut kumminki extracool.

More pics from Bcn. Mostly pizza and bombs.  Also little bit of dubstep and super professional pics through dirty mirror. Dirty times.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.