Tääl on myöskin kiltit lapset, kirkassilmät silkohapset

Tuotteet saatu ilmaiseksi blogin kautta. 

Hurraa! Taas tuli paketti meidän ainoalta ja parhaalta yhteistyökumppanilta, eli LensOn.com-sivustolta. Lenson otti meihin yhteyttä syksyllä 2012 ja ehdotti yhteistyötä, jossa he lähettää meille tarvitsemiamme tuotteita ja me kirjotetaan niistä ja toimituksesta, mikäli haluamme. Ja tietysti halutaan, koska kaikki on aina sujunut niin hienosti:) (Meitä ei siis oo kehotettu kirjoittamaan mitään, vaan saadaan kirjoittaa mikäli halutaan ja täysin omia kokemuksia vaikka ne olis negatiivisiakin.)

IMG_3503.jpg

Minä ja Anna ollaan molemmat käytetty piilolinssejä jo vuosikausia, joten LensOn on meille oikein oiva yhteistyökumppani. Tuotteet lähti tulemaan meille 12.12 eli viime torstaina ja saapui mun kotiovelle keskiiviikkona 17.12 eli alle viikossa, vaikka välissä oli viikonloppu. Jos en olis ollut kotona niin oisin voinu hakea paketin lähipostista. Ensin tuli ilmoitus, että mun linssien saapumisessa voi kestää jopa kaks viikkoa, koska mun vahvuudella (eli -7,5) olevia linssejä ei ollu varastossa. Sekä mun että Annan linssit tuli kuitenkin kaikki tossa samassa paketissa eli jes. Linssien lisäks saatiin isot pullot piilarinestettä, kotelot, sekä matkapakkaukset. 

Itse piilareista ei myöskään ole pahaa sanottavaa. Anna käyttää Biofinityn kosteuttavia yötäpäivää linssejä ja mä Air Optix Aquan ”hengittäviä” piilareita, joita voi myös pitää myös öisin. Melkein aina otan linssit yöksi pois, mutta joskus viikonloppusin en jaksa ja aamulla silmät ei silti oo kuivat. Meidän molempien piilareita voi käyttää aina kuukauden yhtä paria, mutta joskus oon käyttäny samaa paria kuusikin viikkoa ja linssit on silti melko hyvät. Tätä en silti suosittele suosittele kenellekkään ja pyrin itekin vaihtamaan linssit kuukauden välein. 

IMG_3502.jpg

IMG_3508.jpg

Piilareita käyttävien henkilöiden kannattais myös pitää ainakin yksi päivä viikosta silmälaseja, niin silmät sais vähän levätä. Mä oon tässäkin asiassa surkee esimerkki, sillä olin yli vuoden ilman silmälaseja niiden jäätyä lentokoneeseen. Pidin siis joka ikinen päivä aamusta iltaan piilareita, mutta onneks ei tullu mitään ongelmia. 

Ennen yhteistyötä LensOnin kanssa tilasin piilarit aina normaalilta optikolta, mutta ne oli melkein puolet kalliimpia siellä! Mun ja Annan puolen vuoden piilarit ja kaikki noi muut härpäkkeet makso nyt yhteensä vähän yli 200e, kun yleensä pelkästään mun piilarit on maksanu optikolla yli sata euroa. Aikamoinen säästö siis. Tosin silmät käyn silti tarkistuttamassa ihan optikkoliikkeessä, jotta he voi sanoa mulle oikeat vahvuudet ja muutenkin tsekata että kaikki on kunnossa. 

IMG_3505.jpg

LensOnilla myydään myös silmälaseja, aurinkolaseja, värillisiä piilolinssejä, piilarinesteitä jne. Kattelin just äsken noita sivuja ja esimerkiks Ray-Banin Wayfarerit on nyt vaan 129,90e. Lisäks hyvää on se, että tuotteilla on 90 päivän palautusoikeus ja piilolinssien tilaukseen saa halutessaan kestotilauksen, jolloin sulle lähetetään automaattisesti uusia linssejä kun vanhat on loppumassa. Kätsää! 

Toi ois ollu mulle niin hyvä jossain vaiheessa, kun päässä on aivan kuivat vanhentuneet piilarit ja uusia pitäis ostaa, mutta ikinä ei muista tai ei oo massia:D Oon ihan oikeesti superonnellinen, että saadaan LensOnilta nykyään linssejä! Ja niin on aivan salettiin myös sekä mun ja Annan äidit, jotka aina aiemmin joutu maksamaan meille kalliita piilareita ja kuuntelemaan tuskastelua vanhentuneista piilareista ha! 

Lopuks vielä kiva uutinen myös teille lukijoille!

LensOn.com tarjoaa meidän blogin lukijoille -10% alekoodin sivuston piilolinsseistä, silmälaseista ja aurinkolaseista. Koodi on letusgo ja se on voimassa 31.1.2014 asti. Sitten vaan kaikki rillikobrat tilausta vetämään mikäli haluatte vielä ensi vuonnakin nähdä hyvin, tai talviaurinko alkaa häikiä liian kirkkaasti!

Kiitos vielä piilareista ja muista härpäkkeistä Lenson:)

X Kaisa (ja Anna)

English: Christmas came early, cause we just got new contact lenses from our partner LensOn.com. We can see again, yay!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *