Viikonloppu Helsingissä

LET US GO

Perjantaina illalla viettettiin iltaa ystävien kanssa Sushibar & Wine ravintolassa. Sushi oli jälleen ihan älyttömän hyvää, mutta vähän kyllä tympi venaa ensin tunti pöytää ja sit 45 minuuttia ruokia. Mut oli se sen arvosta ja onneks oli hyvää seuraa niin ei aika käyny kovin pitkäksi.

Päällä mulla oli uus Obeyn paita, tekonahkahousut Zarasta, Vansit tennarit ja Makian Raglan parkan sample (jota ilman olisin jäätyny kalikaksi jo sata kertaa!)

Mun tytöt Outi ja Annika.

Ja tietty Hilla, Ale ja Noora <3

Voisin oikeesti syödä sushia joka ikinen päivä!

Jälkkäriks vielä vihreä tee jätskiä ja sitte tervehenkisesti ajoissa kotiin. 

Lauantaina tehtiin ensin Annikan kanssa ruokaa ja sit lähettiin käymään Popot- liikkeen ystävämyynneissä Beeffissä. Ja no... mä en vaan voinut jättää näitä sinne! Kuinka söpöt! Annika osti tietty samat kengät, joten nyt ollaan sitte varsinainen Hello Kitty tiimi :D

Illalla käytiin ensin uudessa Shangai Cowboyssa ja sen jälkeen minnekäs muualle kun  taas pihviin. Tsompailin jollain yöbussilla Annikan luokse ja sunnuntaina hengailinki sitte mun kaverin Masan kanssa. Käytiin Nepalilaisessa syömässä ja katsomassa Django Unchained, joka oli aivan mieletön! En oo vieläkään päässy yli miten törkeän hyvä leffa se oli. Erityismaininnan ansaitsee soundtrack, joka iski heti ekasta biisistä alkaen todella täysillä.

Bongailin katutaidetta kun kävin katsomassa Masan uutta asuntoa.

Olin vielä yötä Helsingissä ja tänään tuli sitte takas kotiin. Aloin lukee tota Suljettua maata junassa ja nyt noin sadan sivun jälkeen oon jo erittäin vaikuttunut. Suosittelen lukemaan, mikäli aihe yhtään kiinnostaa. Ainiin ja join tietty kahvia Barbapapa termosmukista, jonka sain isältä joululahjaks. Mä inhoan ostaa niitä pahvimukeja, joten tää oli ihan must have. 

Nyt voisin kattoo Salkkarit ja sitte jatkaa kirjan lukemista!

X Kaisa

Kommentoi