Walls, girls and bikinis

LET US GO

Tokana päivänä Berliinissä tehtiin kunnon turrekierros, joka alko East side gallerystä eli toisin sanoen Berliinin muurilta. Tota muuria on noilla kohdin pystyssä varmaan ainakin kilometri ja koko matkalta on eri taitelijat tehneet töitään. Itekin jätettiin omat puumerkkimme, tietty. 

Haha vähän näköjään väsyttää vaikka vasta yks ilta alla. 

Tässä fiilikset joita Berliinin kartta aiheutti meissä! Kuten Anna jo aikasemmassa postauksessa mainitsi, ei ruutukaavaa! Mähän oon siis ihan oikeesti ihan hullun hyvä kartanlukija ja omaan vielä superhyvän suuntavaiston mut mitä hittoa oikeesti, me ei tajuttu tosta kartasta MITÄÄN. Jokanen katu oli nimeltään joku saakelin slöchsschenstrasse eli yhtä sössöä koko mappos! No, lopulta aina löydettiin oikeeseen paikkaan mutta pari kertaa piti pysähtyä vaan johonki jätskille tai bisselle ja kerätä lisävoimia.

"Shoppailemassa". Mehän ei siis kumpikaan ostettu koko reissulta mitään paitsi ruokaa ja juomaa. En kyl ikinä jaksais lähtee sellaselle reissulle jonka päätarkotus olis ostella kaikkea! 

Tää on holokaustin muistomerkki. Aika ahdistava paikka saatu aikaan noinkin yksinkertasella meiningillä. 

Unelmien kesäduuni! Eiku.... 

Tässä näemme sitten jonkun erittäin tärkeän nähtävyyden, jonka nimee en muista.

Purkkaa muurilla. 

Jihuuu tää me löydettiin ihan vahingossa kun (taas kerran) harhailtiin etsimässä jotain kohdetta. 

Anna instaa hostlahuoneessa.

Ja mä asetuin heti taloksi. Se on aina niin hauskaa ku ollaan reissussa Anden kanssa, jolla on aina kaikki ihan tiptop järkässä ja mun tavarat on vaan yks iso räjähdys. Mistä tulikin mieleeni, et puolet mun tavaroista ois varmaan edelleen tuolla jos Anna ei ois pakannu niitä edellisenä iltana....... 

Tässä ollaanki sit matkalla Badechiffille eli uimaan jokeen rakennetulle uima-altaalle. Päivä oli sellane puolipilvinen, mut kyllä me hyvin saatiin monta tuntia kulumaan tuolla. Illalla samassa mestassa on usein kans bileitä, mutta sinne asti ei tällä kertaa ehitty. 

Kui siisti?! Erittäin. 

Vielä ainaki muutama postaus luvassa näiltä hoodeilta eli laterrrrrrs! 

Kommentoi