Helppoa kesäruokaa!
Moikka!
Tossa yhtenä iltana törmäsin Kotikokin yhteistyössä Taffelin kanssa järjestämään kilpailuun, missä ois tarkotus käyttää Taffelin dippejä ruuanlaitossa. Palkintona SUP-lauta ja ku täs ollaa pitkän aikaa sitä lautaa oltu ostamassa, ajattelin koittaa saada sitä tota kautta. 😀 Oli tosiaan viiminen osallistumispäivä, kun mainoksen huomasin ja kehittelin nopee tollasen härkisreseptin. Ja oli kyllä helppoa maustaa noilla dippijauheilla! Kilpailun äänestysaika päättyy tänään, joten peukut pystyyn, et pia suppailen Uksjärvellä.
Resepti:
250 g Härkis originalia
1 pss Taffel taco – dippi
1 pieni punasipuli
1 kananmuna
korianteria
pieni pala tuoretta punaista chiliä
Ohjeet:
1. Hienonna sipuli sekä chili. Kuullota halutessasi pannulla.
2. Sekoita kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja muotoile massasta pullia.
3. Paista uunissa noin 200 asteessa 10-15min.
Vinkki! Voit myös paistaa pullat pannulla tai grillata. Tarjoile raikkaiden lisukkeiden sekä esimerkiksi Taffelin sweet chili-dipin kanssa.
Pullien seuraks grillasin vesimelonia ja avokadoja, NAMMM! Anna kypsyä niin kauan, kunnes pinnat saa väriä. Vesimelonien mausteeks heitin vähä chilijauhetta ja grillauksen jälkeen puristin päälle limemehua ja silppusin korianteria. Avokadot sai täytteen fetasta, punasipulista, paprikasta ja tomaatista. Maustoin seoksen pippurilla ja ruohosipulilla. Ihanan helppoa kesäruokaa ja maistuu varmasti kaikille. :)
<3 Laura