DIY- kukkaruukut

KMN_6989.JPG

KMN_6990.JPG

Ostin vihdoin ihailemani huonekuusen ja halusin sille jotenkin erilaisen ruukun. En löytänyt valmiina joten tein itse. Otin kukan mukaan pari ruskeaa pahvipussia joissa kukat kotiin kannetaan. Laitoin ne sisäkkäin, leikkasin kahvat pois ja taitoin reunat oikean mittaisiksi.

KMN_6991.JPG

KMN_6992.JPG

Niittasin pari niittiä reunoihin ja leikkasin kassit mitan mukaan noin puoliksi. Sitten vaan taittelin takareunan siistiksi ja sinnekin pari niittiä. Pussiruukkuun lautanen ja ruukku ja sitten vielä tuollaista juuttinarua osittain näön vuoksi ja osittain myös siksi että pitää rakennelmaa paikallaan.

KMN_6993.JPG

KMN_6995.JPG

KMN_6996.JPG

Tästä tuli oikein söpö mielestäni. Juuri sellainen mitä olin tälle ajatellutkin. Leikkasin muuten jälkeenpäin nuo rusetit tököiksi kun tuli mieleen että meidän karvapallerot saattaisivat olla liian kiinnostuneita niistä.

KMN_6997.JPG

KMN_7000.JPG

Onnistumisesta innostuneena rupesin pähkäilemään toisen kukkaruukun kohtaloa. Pitkään olin ajatellut että onpas tylsä ja vähän liian pienen näköinenkin ruukku tuolla kasvilla. Harmittelin etten ottanut ruskeita kasseja enempää mutta sitten pienissä aivoissani välähti ja kävin kaivelemassa kaapista Marimekon pienen pienen muovipussin. Toisella puolella on musta unikko jota ensin näkyville tähtäilin mutta lopulta Marimekon teksti näyttikin paljon kivemmalta. Nythän sitä voi sitten käännellä. 

KMN_7003.JPG

KMN_7007.JPG

Mukavaa viikkoa kaikille. Minulla se alkoi eilen aika kehnosti mutta tämä päivä on jo tähän asti ollut miljoona kertaa parempi ja tiedän että mukavampi vielä tulee kun tulee vieraita ja lähdemme itsekin vierailemaan, joten kyllä se tiistai korjaa kaiken. Kiitos kiva hei.

KMN_7010.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *