Harrastuksia harrastuksia

DSC_9439.JPG

DSC_9442.JPG

DSC_9443.JPG

DSC_9447.JPG

DSC_9448.JPG

DSC_9449.JPG

DSC_9452.JPG

DSC_9454.JPG

Käytiin tänä aamuna kesän jälkeen ensimmäistä kertaa uimahallissa Vipen kanssa ja tuli mieleen mietiskellä meidän perheen harrastuksia. Meistä ei ole, miesten jalkapalloa lukuunottamatta, kukaan koskaan harrastanut sellaista massaharrastusta kuten pianonsoitto, jääkiekko, ratsastus, vaan olemme enemmänkin olleet sellaisia pienten lajien suosijoita. Ja nimenomaan jokainen on harrastanut juuri sitä mikä itseään kovasti kiinnostaa. Ei sitä mikä kiinnostaa vanhempia tai mikä on muuten vaan ’muodissa’. 

Ihan ajattelin nyt luetella tähän meidän perheen lajit aina lapsuudesta asti, joita on harrastettu joko seuroissa, kerhoissa, kansalaisopistolla tai sitten itsenäisesti. Ehkä joku nappaa sieltä joukosta itselleen jonkin suosikin jota ei ole aiemmin osannut ajatellakaan:

Uinti x4, tanhu, savikerho, jalkapallo x2, Nuoret kotkat, kokkikoulu x2,
tanssi, askartelukerho, jazz, japaninkieli, ilmaisutaito x2, jumppa, cheerleading, 
karate, hoitokoirat, teatteri (sekä lavalla että katsomon puolella), kuntosali, urheilukerho, 
musiikki, kitaransoitto, manga, anime, englanninkieli x2, legovideot, veneily,
piirtäminen x3, keräily x100 (elokuvat, magneetit, sytkärit ym ym.)
vauvan värikylpy, sulkapallo x2, patikointi, koreankieli, bloggaus,
luonto, juoksu x2, valokuvaus x2, hiihto, tennis, impro, akvaario, kissat

Siinä ne mitä tällä hetkellä mieleeni saan. Lisäksi on sellaisia yksittäisiä kokeiluja jotka on jäänyt mieleen mutta jääneet ajan tai muun puutteen vuoksi mm. pesäpallo, jooga, zumba, boulderointi, teatterilaulu, rullaluistelu. Ja sitten on tietysti ihan hirveästi kaikenlaisia mielenkiintoja kuten käsityöt, jääkiekko, stand up, feng shui, lukeminen, japani, eteläkorea, kirppikset, matkustelu, puutarhanhoito, muoti, lukeminen, desing, sisustaminen jne.

Paljon siis kaikenlainen touhu meidän perhettä kiinnostaa ja liikuttaa. 

Ensi viikolla onkin alkamassa sitten ihan uusi juttu kun Hene lähtee kokeilemaan KendoaHäntä on se jo kauan kiinnostanut, kun japani ylipäänsä on tosi in ollut aina, ja nyt hän vihdoin lähtee lajin peruskurssille. Hän menee ihan aikuisten sekaan jo ja uskon kyllä että se käy pojalle ihan kuin nenä päähän! Ollaan mietitty myös että kokeiltaisiin perheenä sellaista lajia kuin geokätköily. Laite meillä jo on, tarviisi vain saada aikaa aloittaa 🙂

Syksyn toivotuksia harrastusten, entisten ja uusien, parissa
heittelee, 
Minna/lts

ps. Remppa edistyy ihan mielettömän hyvin, yläkerta on ihan ihan pikkuista vaille valmis ja sitten pienen tauon jälkeen olemme jo valmiita aloittamaan alakerran mylläyksen 🙂 Toi mun mies on kyllä ihan sika-ahkera♥

Yritän huomenna, ihan oikeasti, saada kuvia uusista tiloista ja saada niitä jopa tännekin. Vapaapäivät on kyllä ihania♥ 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *