Hyviä aikomuksia..

DSC_9432.JPG

DSC_9434.JPG

DSC_9435.JPG

DSC_9436.JPG

Vakaa aikomuksenihan oli tosiaan tehdä tänne kaikkia kivoja remonttipostauksia, kuinka remontti sujuu, ennen-jälkeen-kuvia ja kaikkea muuta aina hankinnoista, itse tekemiseen. Mutta kuinkas sitten kävikään… no.. Elämä.

Jos muutenkin aina tuntuu että tunnit loppuvat kesken vuorokaudesta ja päivät viikosta ja sitten vielä viikot kuukaudesta niin nyt remontin aikana se asia on tuplaantunut. Ollaan remontissa tosi hyvällä mallilla mutta muuhun tässä perheessä ei nyt ole ollut aikaa kuin arjen pyörittämiseen ja remppaan. Tarvikkeiden hommaamista, vähän vakuutusyhtiöitäkin on vaivattu jo, siirtelyä, kääntelyä, maalaamista, purkamista, kasaamista, kaatopaikkakeikkoja, kirppismyyntejä ja pohtimista. Unohtamatta ihanaa sisustamista. Uusia pintoja, uusia muotoja, uusia tuoksuja. Unohtamatta myöskään sitä vanhaa. Kaiken ikäistä.

Meillä on poikien huone sekä meidän makkari jo valmiita. Pari pientä juttua vielä odottaa hiomista. Yläkerran eteisen maalauksen jälkeen pidämmekin (jos maltamme) pienen tauon, haluamme vähän fiilistellä jo toteutuneita tiloja, ja sitten aloitamme alakerran mylläyksen uudella innolla.

Meidän makkari on muuten niin bueno että on melkein tunne kuin olisi jonkin toisen luona kylässä. 

Ajan puutteen lisäksi muita vaivoja ei olekaan ollut. Ollaan jaksettu hyvin vääntää, välillä yömyöhille. Olemmekin lopetelleet hommat aina jos on vähänkin alkanut ahdistaa ja iltaisin ollaan vielä katseltu vastapainoksi elokuvaa, syöty poppareita tai otettu lasilliset viiniä,polteltu kynttilöitä ja juteltu mukavia (siis rempasta, haha) ettei ala aivoja liikaa ahdistaa. Myös budjetti on pitänyt ja olemme jopa plussan puolella. 

Välillä tässä jo kaipailee silti sellaista normaalia elämää jossa käymme metsissä kulkemassa, puistoissa leikkimässä, kauvailemassa, kokkailua kaikessa rauhassa ja ehkä jopa shoppailua ilman että etsii mitään remonttiin liittyvää. Onneksi kalenterissa onkin jo muutama ’pakollinen katko’ tulossa, että jospa se sieltä tulisi,

muutakin elämään odotellen, (vitsivitsi, tämä on ihan oikeasti aika mukavaa aikaa)
Minna/lts

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *