Isien puistossa?

KMN_9691.JPG

Puistojen suurkuluttajina olemme Vipen kanssa harva se päivä jossain puistossa. Kiertelemme vähän fiiliksen mukaan milloin missäkin, pienissä, isoissa, kaukana, lähellä. Olen aina mietiskellyt puistoissa ollessamme että missäs ne isät on? Isät, jotka ovat kotona lasten kanssa, koti-isät siis. Minun kanssani samaan aikaan ei ole sattunut varmaan koskaan (?) miestä, joko he eivät niissä käy, tai sitten meillä on ihan erilainen rytmi päivissä.. Äitejä ja hoitotätejä puistot ovat kyllä pullollaan.

KMN_9692.JPG

KMN_9694.JPG

KMN_9697.JPG

Eräänä päivänä satuimme sitten pitkästä aikaa menemään koulun pihaan leikkimään, jossa huom. mieheni on käynyt Vipen kanssa useinkin, ja siellähän niitä oli! Siellä oli isejä lapsineen. Ei nyt mitenkään pilvin pimein mutta kuitenkin. Ollaan käyty siellä nyt muutaman kerran Vipen kanssa, ei siksi että siellä on niitä isejä, hih hih, vaan siksi että siellä on kivaa. Siellä on rento tunnelma, paljon erilaisia ja mielenkiintoisia aktiviteetteja ja ennenkaikkea tilaa.

KMN_9698.JPG

KMN_9702.JPG

KMN_9703.JPG

KMN_9704.JPG

KMN_9707.JPG

Tänne ei Vipe vielä yllä mutta näin äitikin saa vähän kuntoilla

KMN_9709.JPG

KMN_9711.JPG

KMN_9712.JPG

Tänään menimme sitten kameran kera koululle leikkimään ja oli ihan hassua että matkalla törmäsimme kahteen vaunuja työntävään mieheen, toinen oli tulossa koululta päin ja toinen oli lastensa kanssa koulun lähellä olevassa pikkupuistossa. Aivan kuin sanoakseen minulle että kyllä meitä on.

KMN_9714.JPG

KMN_9715.JPG

KMN_9720.JPG

KMN_9722.JPG

KMN_9733.JPG

Pihassa siis todellakin on tilaa temmeltää ja lisäksi se on mukavasti avoin.
Miinuspuolena tosin on lukuisat lasinsirut ympäri pihaa. 
Huolimatta niistä me otetaan tämä ’isien puisto’ Vipen kanssa puistorepertuaariin mukaan, mennen jopa top3 puistojen joukkoon, tässä lähistöllä olevista.

KMN_9734.JPG

KMN_9736.JPG

Sattui muuten mukavasti että juuri tänään kun menimme tuonne kuvaamaan, oli pilvetkin jotain ihan mieletöntä. Valokuvauksellisia.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *