Iskänpäivä

KMN_6946.JPG

Joskus  aina on vaan niin kivaa yllättää toinen ihminen. Tänään yllätimme mieheni antamalla hänelle isänpäivälahjaksi kirjan jota hän on jo pitkään himoinnut muttei ole kuitenkaan raaskinut ostaa. ’Metsän tarina’. 

Sen lisäksi olemme viettäneet laiskan aamun, soitelleet omille isillemme joiden luona emme tänä isäinpäivänä menneet käymään. Olemme lenkkeilleet, ihastelleet kuukauden ikäistä vauvaa ja kun toiset käyvät lainaamassa ’naapurilta’ sokeria, kananmunia tai vehnäjauhoja, niin mepäs käymme lainaamassa 2 dl valkoviiniä. Niin, muovipullossa annosteltuna. Kiitos ’naapureiden’, saimme herkullisen isänpäiväillallisen tehtyä oikein. Olemme siis myös nauttineet erittäin hyvää ruokaa, nimeltänsä tuntipastaa. Olemme rakennelleet pitkiä junaratoja, olen lukenut vanhoja Avotakkoja, olen syönyt joulutorttua, olemme nauraneet lasten isälleen antamalle mukille jonka ansiosta mieskin sai vihdoin viikset. Olemme ihastelleet kuinka hienosti ja nätisti Vipe osaa sanoa ’Kiitosss’. Olemme juoneet kahvia ja jutelleet joulusta. Olemme vain olleet. Olleet vain.

Ihana ihana sunnuntai! 
KIITOS näistä päivistä. Kiitos kiitos kiitos näistä laiskoista yhteisistä päivistä.Nämä auttaavat taas jaksamaan kiireisen arjen keskellä, edes vähän matkaa etiäpäin. 

Ja taas pieni kuvarykelmä kun on ollut tosi kiva pitkästä aikaa kuvailla. Nautinnollista isänpäivän iltaa kaikille♥

KMN_6949.JPG

KMN_6950.JPG

KMN_6957.JPG

KMN_6960.JPG

KMN_6967.JPG

KMN_6969.JPG

KMN_6976.JPG

KMN_6978.JPG

KMN_6980.JPG

Kirjastosta lainattu Potalla-kirja on tällä hetkellä Vipen ehdoton suosikki- jos näette sen jossain myynnissä, vinkatkaa pliis!

KMN_6982.JPG

KMN_6984.JPG

KMN_6985.JPG

Hei hei, ensi viikkoon!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *