Juuri nyt.

DSC_6610.JPG

DSC_6613.JPG

DSC_6614.JPG

DSC_6615.JPG

DSC_6616.JPG

DSC_6619.JPG

DSC_6620.JPG

DSC_6622.JPG

DSC_6624.JPG

DSC_6626.JPG

DSC_6627.JPG

Tulin tänään töistä kotiin, lihakset kipeinä ja olokin nuutuneena koko päivän ulkona ja jalkeilla olosta. Laitoin kukat ruukkuihin ja istahdin takapihalle terassin penkille. Siinä istuin liikkumati miehen grillatessa eilen marinaadiin laittamani lihaa ym. härpäkkeitä, join kylmän oluen ja jutustelin Vipen kanssa päivästä isin kanssa. Olivat käyneet tivolissa ja muumitalossa. Ruoan jälkeen lämpäytettiin sauna, nautin löylyistä, rentouduin. Hene kuuntelutti minulle tämän hetken suosikkimusiikkikappaleitaan minun loikoillessani sängyllä ihanan naattina, hyvää musiikkia se poika kuuntelee.
Kaapissa odottaa vielä karkkipussi ja mies puhui juuri jotain hieronnasta/musiikkivideosta illan ratoksi. 

Juuri nyt on ollut meidän perheessä aikamoista haipakkaa taas, tällä hetkellä on niin monta lehmää ojassa että tälläiset pienet rentoutumisen hetket vaan yksinkertaisesti on luksusta. Asuntonäytöt, yo-juhlat, lukuisat kesäsuunnitelmat ja monenlaiset pienet asiat vievät tällä hetkellä meidän ajan, sekä melkein aivotkin. Siksi esimerkiksi myös ensi viikonlopuksi yllättäen tuleva terffimahdollisuus tulee juuri sopivaan saumaan! Meidän pojat lähtee mummolaan mummon pyynnöstä ja tyttö omille teilleen ja me saadaan olla kahdestaan! Aikamoista luksusta sekin kertakaikkiaan, ollaan jo ihan innoissamme suunniteltu vaihtoehtoja ja minä sain töistäkin luvan lähteä vähän aiemmin että keretään nauttia ajasta, ottaa kaikki irti. On sen verran harvinaista herkkua. 

Kyllähän ne pienet hetket ratkaisevat ja kauneutta löytää myös kiireen keskeltä, kun vaan osaa oikein katsoa ympärilleen.

Herkullista ja kaunista viikonloppua toivotellen
Minna/lts

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *