Kodissamme tapahtuu kummia...

Life Time Story

Kodissamme on hyllyt ja seinät tyhjentyneet, meidän mittakaavassa laskettuna paljonkin. Magneetit jääkaapin ovesta ovat hävinneet. Lattioilta enimmät matot kadonneet. Keittiön tasoilta tarjottimet ja purnukat siirtyneet kaappeihin, jotka pursuilee liitoksistaan. Hollywood- vessa värjäytynyt valkoiseksi. Nurkatkin on hinkattu pölyistä ja palleroista. Sänkyihin on kaiveltu sängynpeitteet kaappien kätköistä. Koriste-esineet taasen huutelevat kaapeissa. On hiottu ja hiottu yksityiskohtia kuntoon.

Elämme poikkeustilassa. Elämä poikkeustilassa on jännittävää, hektistä ja todella todella ahdistavaa näin kärsimättömälle ihmiselle. Tai siis kahdelle sellaiselle. Toivomme kovasti että tämä ei kestäisi kauaa, mutta sitä-ei-voi-tietää- ikävä kyllä. Varsinkin kun tulevaisuuden suunnitelmat on niin kutkuttavia ja herkullisia ja iik-niin lähellä, mutta niin kaukana. Koitamme siis myydä asuntoamme, saadaksemme talon. OMAN TALON. Omakotitalon.

Poikkeustilassa asuminen on myös haastavaa kun kodin pitää olla periaatteessa koko ajan siisti ja mahdollisimman tyhjä mutta silti täällä pitäisi samalla viettää elämän eri hetkiä. Kuten nyt tulevaa pääsiäistä. Sitten vappua, sitten Yo-juhlia jne. Pitäisi vaan osata mutta se on vaikeaa. Haluaisi vaan jo jatkaa sinne minne tähdätään. 

Ja sitten kun on vielä sekin tosiasia että lopputulos saattaa olla vielä tosi kaukana, jos on toteutuakseen ollenkaan. Aargh! Voi olkoon tuulet meille armolliset. 

Feng shuin voimaan täällä nyt kovasti koitetaan luottaa! Joka tapauksessa, tällä viikolla asiaan liittyen tapahtuu monia isoja asioita. Jännittää.

Kutkuttavan ja kihelmöivän jännää viikkoa myös muille toivotellen,
Minna/lts

Kommentoi