Kummipoika 3vuotta

Life Time Story

Kummipoikamme täytti viime viikolla 3 vuotta ja tänään kävimme häntä juhlimassa. 

Mieleeni tulvii ajat jolloin hän syntyi vuonna 2010. Saadessamme puhelun hänen syntymästään olimme kaupassa, Billundissa.
Olimme juuri menossa Legolandiaan!
Oi mikä tunne oli pyöriä palikkamaata kun tiesi samaan aikaan kaukana pienen kummipojan tulleen maailmaan. Mieletön fiilis.
Ostimmekin pojalle legopalikan muotoisen säästölippaan. Hänestä tuli meidän legopoikamme.
(Reissun jälkeen on muuten tapahtunut paljon. Muunmuuassa painonpudotuksemme alkoi kotiinpalattuamme, ja vaikka välissä on raskauskin, painan yli 10 kiloa vähemmän kuin silloin, mieheni on pudottanut n.15kg!)

Me kummeina emme halua antaa kummilapsillemme roipetta, vaan aikaa ja iloa. Siispä olemmekin käyttäneet heitä erilaisissa paikoissa ja tapahtumissa sekä pitäneet reissuissamme mukana. Meidän mielestämme tälläinen vaan on lapselle arvokkaampaa ja tulevaisuudessakin mieleenpainuvampaa kuin mikään tavara tai raha.
Siispä nyt, kun tämä kummipoikamme on nyt päässyt 'ison pojan' ikään, hän sai meiltä lahjaksi lahjakortin jolla pääsee viettämään puuhapäivän kummien ja serkkujen kanssa. Ensimmäisenä ajattelimme antaa varmasti mukavan ja helpoimmankin; käynnin Hoplopissa. 
Se ehkä kortin saadessa tuntuu tuon ikäiseltä vähän kummalliselta ja kaukaiseltakin mutta uskon että kun H-hetki koittaa ja varsinkin sen jälkeen, poika kyllä tykkää lahjastaan ja muistaakin sen seuraavan juhlan tullessa.

Meillä on siitä kokemusta edellisten, jo isompien kummilasten kanssa. He haluavat lahjaksi kysyttäessä kaikista mieluiten kokemuksia

Vauvanlelut kun kaivetaan kaappien kätköistä vauvaa varten esille, innokkaita leikkijöitä riittää jopa 11-vuotiaista lähtien. Kummallinen magneetti..


3 kynttilää ja kaikki puhallettu yhdellä kerralla!

Sisko ja sen veli

*****

Tein lounaaksi salaatin, josta tuli todella hyvä:

-Kinkkua (tehosekoittimessa murusiksi)
-paprikaa
-sipulia

-kierremakaronia keitettynä suolavedessä

-Mozzarella-palloja

-Mandariinia tölkistä sekä feta-juustoa

-Lopuksi vielä salaattipähkinäsekoitusta sekä oliiviöljyä ja mustapippuria

 

Kommentoi