Lasten töitä.

Life Time Story

Koristelen pääsiäisenäkin vähän.
Iloissani laitan esille lasten aikoinaan päiväkodeissa ja kouluissa tehtyjä pääsiäisaskarteluja. Jostain syystä niitä on jopa enemmän kuin jouluaskarteluita. Ikkunalla on monta iloista muna- ja tipuväkerrystä ja yllätyssuklaamunia odottelee monenlaista tipua ja pupua aina savesta huopaan.
Kaikki lasten ihan ikiomin kätösin tekemiä ihania taideteoksia!

Rairuohoa emme pysty laittamaan kissojemme vuoksi. Monethan kasvattavat kissoilleen rai- tai ohraruohoa oikein eritoten mutta me emme edes pääsiäisenä. Johtuen siitä että toisin kuin muiden kissat, meidän kissa(t) ei syö sitä nätisti nutustellen vaan rumasti rötöstellen. Mullat ympäri kämpää jne.

Kuten tänäänkin kun Hene oli kasvattanut koulussa rairuohon (oikein kuulemma kissoja varten) ja jonka kissamme oli sitten iltakävelyn aikana levittänyt keittiön lattialle. Rairuoho on sitten tällä hetkellä vessassamme. Samoin kuin tänään ystäviltämme (postissa!) saapunut hauska virpomaoksa. Naurettiinkin Kapun kanssa että meidän pääsiäinen on vessassa, heh heh. 

Onneksi jotain pääsiäistä kissamme sentään antaa olla esillä, se on kuitenkin ihana iloinen keltainen kevään juhla jota kannattaa oikeasti vähän juhlia!

 

Laitan vielä teatterimme pääsiäistervehdyksen joka on Henen käsialaa monen vuoden takaa, aikamoisen söpöjä tipuja, eikö vaan..

 

Kommentoi