Mikä kesä! Mikä viikonloppu!

KMN_8117.JPG

Mene ulos katsomaan mikä sää, mikä kesä!’

Meillä oli huippuperhe viikonloppuvierailulla ja säät eivät olisi voineet olla paremmat. Asuttiin periaatteessa ulkona koko viikonloppu, myös pienimmät sadehetket. Sen mitä katos kesti, viimeiseen asti. Illalla vetästiin viltit päälle, me naiset, ei miehet..

Syötiin, seurusteltiin, pelailtiin, peuhattiin ja kippisteltiinkin. Terassilla.

10363370_720312951344442_9086224903656456989_n.jpg

Kuva täältä

Ensinhän kuitenkin käyvimme perjantaina Kapun ja kummityttöni kanssa Kuopion komediafestareilla nauramassa Sami Hedbergin ja Niko Kivelän jutuille. Ja aika tosi hauska oli illan isäntänä toiminut Sampsa Simpanenkin.
(eturivissä vasemmalla me peukutellaan)

DSCN1438.JPG

DSCN1442.JPG

KMN_8040.JPG

Herkuteltiin.
Terassilla seikkaili porukkaa edestakas ja höpötystä kuului sikinsokin sekakuorona. Oli oikein kivaa olla taas suurperhe heidän kanssaan.

KMN_8041.JPG

KMN_8182.JPG

KMN_8052.JPG

Vaippapöksyt

KMN_8067.JPG

KMN_8072.JPG

DSC_6824.JPG

Raparperi-valkosuklaakakku jonka reseptin nappasin Isyyspakkauksen sivulta.

KMN_8082.JPG

Kävimme myös Puijon tornin juurella sekä tornilta kilometrin päässä sijaitsevassa Konttilassa. Joimme siellä pihapiirissä kahvit jossa saatiin ihmetellä niin kanojen, lampaiden, hevosen kuin myös maatilan ihmisten menoa. Saipa kana isännältä kyytiäkin kun hyppäsi yhden lapsen jäätelötuutin perään ja oli muutenkin turhan kiinnostunut tarjottavista. Hanska lensi ja kana kaakaisi, hih hih. Lapset pääsivät myös hevoskärryajelulle, joka oli lasten mielestä niin hauska etteivät olisi halunneet lopettaakaan. 

Konttilassa poltetaan juhannusaattona klo 18 juhannuskokko, riippuen toki metsäpalovaroituksista.
Ja sinne me ajattelimmekin juhannusvieraamme viedä. 

KMN_8086.JPG

KMN_8093.JPG

Odotellessamme loppuporukkaa paikalle, meistä tuli matkamuistoja..

KMN_8101.JPG

KMN_8111.JPG

KMN_8116.JPG

KMN_8118.JPG

Kana jota luulimme kukoksi.

KMN_8120.JPG

Ihana hevonen, ihana ilma, ihana aurinko, ihana tunnelma.

KMN_8122.JPG

KMN_8138.JPG

Konttilassa on kiva pikku kahvila makoisine tarjottavineen.
Huomiona että sinne käy vain käteinen.

KMN_8139.JPG

Välimallin lapset, hih

KMN_8145.JPG

KMN_8160.JPG

Lapsille löytyy kivaa puuhaa ja elämyksiä muualtakin kuin vain isoista huvipuistoista.
Ei aina tarvitse olla suurta, kokeakseen jotain vielä suurempaa.

KMN_8163.JPG

KMN_8177.JPG

Kun vieraat olivat lähteneet kotimatkalleen, me nukuimme päikkärit jonka jälkeen minä suuntasin juoksulenkille. Samalla täräytin ja kävin riisumassa talviturkin, jes, sekin homma on nyt pois alta ja olipas piristävää!

kuva0928.jpg

kuva0929.jpg

 ’Tästä kesä voi alkaa, nosta tanssija jalkaa’

 

Mikä Kesä

Valvomo 

Tästä kesä voi alkaa Nosta tanssija jalkaa Kohta pääsee rytmiin Hypnoosiin ja transsiin Päättymättömät illat Polttamattomat sillat Aamuhetken taikaa Keskikesän aikaa Hietaniemen rantaan Hiekka kohtaa varpaat Lokkikin jo nauraa Nyt on huvi halpaa On syksy vielä kaukana Ei syytä huoleen Tunnen, olen nuorempi kuin moneen vuoteen Must tuntuu mitä vaan voi tapahtuu Eikä siihen mitenkään voi varautuu Kun koko luomakunta laittaa parastaan niin nyt on valvottava kunnes aamu koittaa Ja kalliolla kun makaat Luulet että oot vapaa Kun metsätuulet vastaa Niinkuin sinne huudat Ja peukalolla taas pääsee Uimapaikkojen ääreen Katso ihmisten silmiin Näätkö katseen villin? Kun syksyn sateet alkaa Laitan kumpparit jalkaan Mut vielä viljaa Vihreänä kasvaa Ja lounastuuli Lämmittää mun huulii On vielä aikaa Lantsareihin vaihtaa Must tuntuu mitä vaan voi tapahtuu Eikä siihen mitenkään voi varautuu Kun koko luomakunta laittaa parastaan Mut nyt on valvottava kunnes aamu koittaa Hei kuka jää kotiin odottamaan Ja kuka tulee sieltä hakemaan Mene ulos katsomaan mikä sää Mikä kesä! Joo, tästä kesä voi alkaa Nosta tanssija jalkaa Kohta pääset rytmiin Hypnoosiin ja transsiin Päättymättömät illat Polttamattomat sillat Aamuhetken taikaa Keskikesän aikaa Siksi lintunen laulaa Riemun kuulla voit kaukaa Ihmiseenkin tarttuu Tietynlainen kaipuu Kaikki juhlat päättyvät Sen kaikki tietää Oot odotusta täynnä Kunnes kupla puhkeaa Jooo nuotiolla laulut lauletaan Hetken aikaa me nautiutaan Kalliolta alas katsotaan Kesäpäivä lipuu vaan

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *