Miksi lähtisin?

PA150222.JPG

PA150210.JPG

PA150212.JPG

PA150220.JPG

PA150223.JPG

PA150226.JPG

PA150268.JPG

PA160279.JPG

Meillä on tapana järjestää epäsäännöllisen säännöllisesti tietyllä porukalla mökkigeissi. Nyt vietimme sellaisen pitkästä aikaa. Voisi luulla että mökkireissu on vain mökkireissu mutta tämä mökkigeissi on aina vähän enemmän. Se on täynnä elämää.

Miksi tälläiseen kannattaa lähteä?

Seura – siellä on mummot, anopit, serkut, ukkipuolet, kälyt, miniät ja kaikki ihan sekaisin.

Ruoka – mummon paisteja ja ukkien sekä lankomiehen lihaa. Kaikenlaista ruokaa niin paljon ettei maha kerkeä kertaakaan olemaan tyhjänä. Ruks ruks. 

Ulkoilu – ulkona on niin raikasta ja niin kaunista.

Aktiviteetit –  pelit, leikit ja kilpailut sekä toisaalta myös olemattomuus – kun saa vain istuskella ja seurata porukan touhuja.

Tunteet –  ilmassa on rakkautta, vapautta, hyväksymistä, rentoutta, iloa, naurua, itkua, anteeksiantoa – niin, sanoinko jo rentoutta ja rakkautta

– Kiertopalkinto – sen haluaa kaikki! Tällä kertaa sen sai team Tammenterhot, joten se seikkaileekin monessa kodissa♥

Mutta ennen kaikkea sinne kannattaa lähteä koska:

– Lasten riemu! – Lapset ovat aivan innoissaan kun saavat viikonlopun ajan leikkiä ja peuhata serkkujensa kanssa. Muistaahan sen jo omasta lapsuudesta/nuoruudesta –serkut ovat parhaita! Siellä pelataan radiopuhelimilla, ratkotaan shakkimestaruutta ja nauretaan porukalla youtube-videoille. Kuunnellaan musiikkia, rakennetaan legoilla ja ihaillaan Monster high- nukkeja. Ammutaan uudella ilmapistoolilla ja seikkaillaan satumetsässä. Tiputaan puroon ja sen jälkeen seikkaillaankin märkänä (hys, ei kerrota äitille) Pelataan sählyä ja jalkapalloa. Syödään yhdessä herkkuja ja juoksennellaan portaissa (vaikkei sais..). Leikitään vankilaa ja saunotaan. Kilpaillaan tiimissä ja tehdään kaikkemme voiton eteen. Hitsit. Ollaan ihan ympäriämpäri.

Siksi kannattaa lähteä. Siksi kannattaa nähdä myös vaiva.

Koska suku, koska perhe, koska serkut, koska rakkaus♥

Kiitos tästä porukasta♥
Minna/lts

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *