Minä voin hyvin

WP_20160810_14_53_33_Pro.jpg

Minä voin hyvin.

Voin hyvin ja uskallan sanoa sen ääneen.

En pelkää sen siksi katoavan, enkä välitä vaikka sitä paheksuttaisiin.

Tiedättehän tunteen kun kaikki on hyvin. Olen viime aikoina monesti havahtunut tunteeseen että voin sekä fyysisesti että henkisesti aivan hiton hyvin. Se tunne on sellainen ihanan pehmeä, sellainen jossa vaatteet tuntuvat hyvältä päällä, mikään ei purista. Että ei ole rintakipua, ei pyöritä mahassa. Ei ole yksinäinen olo eikä syyllinenkään mistään. Tuntuu vain ihan helskutin hyvältä. Olen havahtunut siihen niin nukkumaan mennessä kuin töissä – sen kaiken kiireen ja kaaoksen keskelläkin. Oloni on jotenkin harmoninen.

Ja minullahan onkin tällä hetkellä kaikki vaan jotenkin niin hyvin. 
Anemia on voitettu, liikunta maistuu ja luistaa. Olen ehkä jopa laihtunut tai ainakin kiinteytynyt. Minua ei väsytä, olo on leppoisa ja rento. Vaikka kalenteri on melko täynnä, ei stressaa. Ei ole pelkotiloja ja raha-asiatkin on ihan mallillaan.

Lapsillani on asiat hyvin, uusia asioita alkamassa ja he ottavat ne hyvällä sykkeellä. Äiti ja isi on aina valmiita auttamaan ja he tietävät sen. Mummot ja ukitkin ottavat kopin tarvittaessa. Kotini on kunnossa ja niin kaunis. Uskon feng shuihin ja siihen että kun koti on kunnossa niin myös elämä on kunnossa. Siivosin pari viikkoa sitten myös vaatekaappini oikein perusteellisesti ja tuntuu kuin se olisi antanut sen viimeisen sykäyksen tälle hyvälle ololle.

Parisuhteeni voi hyvin ja on voimissaan. Rakastamme toisiamme nyt ja suunnittelemme tulevaisuutta kuten aina. Muistelemme ihania muistoja ja parannamme toisiamme koko ajan. Tulevaisuudessa on jo monen monta suunnitelmaa sekä yhdessä, yksin kuin ystävienkin kanssa. Työ tuntuu mukavalta ja työkaverit myös. Ystäviä on ympärillä, lähellä ja kaukana, ja aina kun ollaan yhteydessä, sydän soi riemua. 

Rakastan kirjoittamista, kirjoitin juuri ihanan kirjeen ja tulin hyvälle tuulelle, rakastan sanoilla leikittelyä, En osaa ehkä puhua, mutta kirjoittaa osaan.

Tunnen itseni kauniiksi. Minulla on rauha itseni kanssa.
En halua kuulostaa itserakkaalta vaan haluan kuulostaa onnelliselta.
Tuoko ikä tämän tunteen tullessaan, vai mikä?

Haluan samaa onnellisuutta myös muille, 
koska se ei ole multa pois,

Minna/lts

 
 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *