Minun päiväni -puhelimen silmin.

Yhtäkkiä tuli mieleeni tehdä postaus päivästäni. Ajattelin että se voisi olla hauskaa ja piristää tätä aika raskasta viikkoakin..
Ja kuten on tullut jo muutaman kerran ilmi, minä pidän arjesta. Ihan normaalista arjesta. Silloinhan se on postauksen arvoistakin.
Joten tässä se tulee! -Normaali keskiviikko vuonna 2014.
Kuvat mitä ’parhaimmalla’ kännykkälaadulla…

Herätys koitti aamulla klo 7.20.
Aamuhöpsöttelyjen jälkeen herättelimme Henen ja teimme muut aamukuviot. Join 3 (kolme!) kupillista kahvia..
Leikittiin, lauletttiin ja meikattiin. Pakattiin reppuun tossut ja vaipat. Sanottiin heipat vuorollaan Henelle ja Kapulle. Koululaisille.

kuva1056.jpg

Rattaille lähdettiin vähän myöhässä aikataulusta noin 9.20
Kävin Kelalla hoitamassa muutaman asian ja pitää ihan mainita että oli yllättävän huolellinen ja välittävä täti siellä vastassa! Varmisti että varmasti saadaan tällä hetkellä kaikki mitä meidän kuuluu saada ja oli muutenkin oikein mukava. Jes.

kuva1021.jpg

Avoimessa päiväkodissa oltiin vihdoin klo 10.00
Avoin pk aukaisi ovensa ensimmäistä kertaa kesän jälkeen ja lähdimme tietysti heti katsastamaan tilanteen. Kerkesimme juuri aamun lauluhetkeen.
Vaikkakaan se ei tällä kertaa paljoa Vipeä kiinnostanut. Lauloimme silti. Paikalla oli tosi paljon porukkaa ja pari naapuriakin oli mummotettaviensa kanssa tutustumassa paikkaan. Oli oikein mukava pitkästä aikaa käydä ja nyt pitääkin koittaa käydä suht säännöllisesti että Vipe saa jo tuntumaa talvella alkavaan oikeaan päiväkotiin. Askarreltiin, leikittiin, juostiin, syötiin ja muovailtiin, oli oikein mukavaa.

kuva1015.jpg

kuva1055.jpg

Askarreltiin kerhossa synttärikortti serkkupojalle

kuva1017.jpg

Kotiin lähdettiin ruokailun jälkeen n. klo 11.30

kuva1029.jpg

kuva1030.jpg

kuva1031.jpg

Matkalta poimittiin marjat jälkiruoaksi ja postikin oli jo tullut joten Vipe sai kunniatehtävän huolehtia ne kotiin.

kuva1032.jpg

Päiväunet alkoivat klo 12.00

kuva1033.jpg

kuva1034.jpg

Päiväuniaika on sekä äidin omaa aikaa että kodin huoltoaikaa. Keittiön siivousta, termiitin jälkien siivousta, kauppalistan suunnittelua ym.
Tällä kertaa selailin Ikean kuvastoa joka juuri tuli postista, koskapa meillä on kauppaan 60 euron lahjakortti. Katselin myös juuri teettämiämme valokuvia. Ei tietokoneen näyttö vaan ikinäkuunapäivänä näytä kuvia niin hienoina kuin ne paperilla on. Olemmekin päättäneet tästä lähtien teetättää lähinnä erikoiskuvia säännöllisin väliajoin. 

kuva1035.jpg

kuva1036_0.jpg

kuva1037.jpg

Anopilta saatu kaunis kukka ilahduttaa pitkin päivää

Otin Vipen päiväuniaikaan myös itse pienet päikkärit, puoli tuntia ja olo on kuin uusi. Nyt heräilin sopivasti kun isommat lapsukaiset kotiutuivat kouluistaan. Heidän kanssaan höpöttelin aikani ja juuri sopivasti kun aloin jo ajattelemaan että Vipen pitäisi ruveta heräilemään, kuului itkuhälyttimestä kutsuhuuto ’Äitiii’♥

kuva1045.jpg

Usein sohvalla istuskellessani maatessani, minulla on tunne kuin joku tuijottaisi minua…
Miksiköhän??! Hihih.

kuva1050.jpg

kuva1051.jpg

kuva1054.jpg

Kauppaan lähdettiin heti kun mies kotiutui töistä n. klo 15.30
Samalla reissulla viskasimme Kapun poikakaverinsa luokse. Ostamme viikon ruoat kerralla ja yleensä käymme torstaisin mutta tällä viikolla tämä hetki oli ainoa kun sinne asti kerkeäisimme. Löysimme Henelle kahdet kengät kun poika on tehnyt joka suuntaan (paitsi leveyteen) hirmuisen kasvuspurtin ja hänen piti tänäänkin lähteä kouluun crocseissa kun lenkkarit kuulemma puristi. Löytyi vieläpä kahdet hyvät. Jes.

kuva1059.jpg
Vein miehen ja Vipen kotiin ja lähdimme Henen kanssa suoraan kohti siskonpojan synttäreitä. Meiltä jäi Henen kanssa päivällinen välistä joten oli pakko ostaa kaupasta jotain pikaista. Ajattelin jotain energiapatukkaa mutta Hene sai ylipuhuttua (aika helposti) minut SIPSIPUSSIIN! Ja limppariin!
Huh hah hei! Meitä ihan kovin nauratti tämä koska ei todellakaan ole minun tapaista, mutta toisaalta, nämä on just ne jutut jotka tekee arjesta luksusta ja erilaista ja jättää ikimuiston. Sipsipäivällinen sillointällöin kertoo vain täydestä elämästä..

kuva1060.jpg

kuva1065.jpg

Syntymäpäiväjuhlia olimme viettämässä klo 17
Rakas siskonpoikani täytti 12 vuotta. Koko perheeni isineen äitineen siskoineen lapsineen oli paikalla samaan aikaan. Sain siskontytöltäni, jonka kanssa meillä on tapana vaihdella tuliaisia ulkomailta, magneetin. Me tuodaan puolestamme hänelle snapsilaseja. Hyvä diili!
Oli oikein mukava tunnelma, mutta minun piti lähteä jo tunnin päästä meidän teatterimme syyskokoukseen Hermannille. Jätin Henen siskon luokse siksi aikaa. 

kuva1068.jpg

kuva1066.jpg

Kohti kotia lähdin ajelemaan klo 20.10
Minun piti lähteä kokouksesta hieman kesken koska meillä oli vielä Henen kanssa tärkeä tehtävä. Siispä hain Henen ja hain myös Kapun ja suuntasimme Kolmisoppeen josta Hene- the legomies– kävi ostamassa synskipäivänä saaduilla lahjakortilla ja -rahoillaan kauan odotetun legopaketin.
Sitten vihdoin kotiin!

kuva1069.jpg

kuva1070.jpg

kuva1072.jpg

kuva1073.jpg

Vipen nukutus oli kiva rauhoittuminen itsellekin klo 21.10
Sitä ennen kerettiin vaihtamaan pikaiset kuulumiset miehen kanssa sekä kerkesin laulelemaan ja pelleilemään vielä vähän Vipen kanssa. Nukahtamisen jälkeen keitin itselleni teetä, nostin jalat ylös ja söimme miehen kanssa vähän iltapalaa. Sitten aloin tekemään tätä ja mies meni jo nukkumaan, hänellä kun on aamulla aikainen herätys.

kuva1042.jpg

Klo 22.47 Ja olen valmis tämän kanssa. 
Päivän teema oli ihan selvästi ’Myöhässä’ koska oikeastaan olin myöhässä joka paikasta tänään. 
Muutaman kerran päivän aikana kerkesin miettimään että jopas minä päivän tällekin hommalle valitsin, oli jopa meidänkin arkeen aika kiireinen. Vaikka toisaalta, melkoista juoksemistahan nämä meidän päivät vaan tahtoo olla. Suurperhe, suurperheen menot. 

Ihana päivä kuitenkin, näin paljon rakkaita ihmisiä ja uusia tuttavuuksia, oli leikkiä, tohinaa mutta sitten myös tarvittavaa rauhottumista.
Oli hulluttelua ja oli vähän hemmotteluakin. 

’Eläköön arki ja sen isot ilot’ –Ikea-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *