Mökötys-sessio

DSC_9909.JPG

DSC_9910.JPG

DSC_9911.JPG

DSC_9912.JPG

DSC_9913.JPG

DSC_9914.JPG

DSC_9916.JPG

DSC_9917.JPG

DSC_9918.JPG

DSC_9921.JPG

DSC_9922.JPG

DSC_9924.JPG

DSC_9925.JPG

Minun oli tarkoitus blogata tänään olohuoneen jälkeen-kuvia.

Mutta. Olin aamupäivällä ottamassa kuvia ja Vipe leikki omiaan samassa huoneessa. Jouduin ohimennen kieltämään häntä jostain jutusta ja hän sitten meni sohvan luokse ’mököttämään’. Otin siitä kuvan ja hän halusi nähdä sen. Näytin tietysti ja siitä hän sitten innostui.

Kuin Voimauttavaa valokuvasta konsanaan vietettiin reilut kymmenisen minuuttia kun poika halusi poseerata uudestaan ja uudestaan uudenlaisen mökötyskuvan, –vaikka välillä vähän meinasi hymyilyttääkin- ja nähdä jokaisen kuvan aina ottamisen jälkeen. Rekvisiittaakin hän halusi käyttää, kuten huomata saattaa. Hetki oli jotenkin niin ihastuttava, että poikkeuksellisesti tällä kertaa julkaisen blogissanikin aika selkeitä kasvokuvia pojasta. (Isonsin vähän vesileimaa siitä syystä.) Tästähän tuli ihan selkeästi Mökötys-valokuvanäyttely. Näytin pojalleni luonnoksen tästä postauksesta ja aihe nauratti häntä vieläkin.

Ja voitteko uskoa, että kaikissa kuvissa mökötys on näyteltyä ja ehkä siksi lopussa ’mökötys’ muuttuikin pelkästään poseeraamiseksi. Sen oikean mökötyskuvan laitan sitten siihen olohuone-jälkeen-postaukseen.

Minun taiteellinen poikani, hihi.

Kivaa tiistaita, 
Minna/lts

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *