Onnea tyttöni mun!

 

dsc_0772.jpg

Tänään juhlimme tyttäreni 17-vuotisjuhlia joka on osittain omituistakin koska en tunne itseänikään juurikaan paljon vanhemmaksi.. Mutta todellisuudessa itsehän olin 17 vuotiaana jo raskaana ja tulos on tämä täydellinen tyttöni joka tänä päivänä on kaunis, upea lukiolainen. 

Vieraita kävi ja vaikka todella moni joutui kyläilyn perumaan, kuka sairastelun kuka yhtäkkisten muiden menojen vuoksi, niin leipomiset kävi kuitenkin yllättävän hyvin kaupaksi!
Huh. Ei tarvitse itse puputtaa koko loppuviikkoa niitä..

dsc_0774.jpg

Kakku maistui sekä lapsille että aikuisille.

dsc_0775.jpg

Liköörikakku oli TODElla hyvää, melkein parempaa kuin mokkapalat..!

dsc_0778.jpg

Juustokakkuakaan ei jäänyt kuin nysä..Eli toisinsanoen jos kaikki vieraat olisivat tulleet niin eipä olisi pakosti riittänyt kaikille kaikkea syötävää..! ELi loppu hyvin, kaikki hyvin…Paitsi toki nämä peruutuneet vieraatkin tulevat käymään toisena päivänä eli tarjottavaakin pitää keksiä uudestaan =D

dsc_0768.jpg

*****

dsc_0640.jpg

Ja tänä iltana kannustetaan taas Leijonat voittoon, kuten olemme tehneet melkein aina kun tyttären syntymäpäivää on vietetty.
Kuvassa olevaan suomenlippuun on koottu MM-kisojen pelien tuloksia Suomen osalta sekä turnauksien paikat ja loppusijoitukset. Lopetimme tulosten keräämisen The Kultaan, jonka jälkeen kuitenkin yhä laitamme loppusijoitukset ison lipun alareunaan.

*****

Ainiin, tyttäreni poikaystävä sai pisteet kotiin antaessaan hänelle kortin asemasta seuraavan mitalin:

dsc_0771.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *