Pääsiäishengähdys

DSC_6127.JPG

DSC_6132.JPG

DSC_6133.JPG

DSC_6135.JPG

DSC_6136.JPG

DSC_6137.JPG

DSC_6138.JPG

DSC_6142.JPG

DSC_6144.JPG

DSC_6148.JPG

DSC_6149.JPG

Takana on mieletön viikko. On siivoiltu hulluna myynnin vuoksi ja melkein koominen oli tapahtuma kun kymmenen välittäjän komppania kävi tekemässä meillä tupatarkastuksen. Se jos mikä saa hymyn huulilleni yhä edelleen. Tälläisen harrastelijasisustajan mieltä myös aika iloisesti hivelee että yksi välittäjistä luuli minua sisustussuunnittelijaksi ja kehui kotiani erittäin tyylikkääksi. Yksi välittäjistä taasen oli sitä mieltä että kotimme myyntikuvat voisi laittaa sisustuslehden sivuille. Tuuletus!

Hymyn tuo huulille myös ensimmäistä kertaa itseltäni onnistunut aprillipila. Sain monet ihmiset uskomaan faceen laittamani päivityksen jossa hehkutin tulevani mummoksi. Sehän olisi paljon mahdollista mutta onneksi ei totta kuitenkaan. En ole tottunut oikein valehtelemaan mutta vaikka huono omatunto meinasi pitkin päivää hiipiäkin höpsöön mieleeni, voitti aito ilo ja riemu onnistuneesta pilasta sittenkin. Hassutus!

Viikolla on myös rakennettu töihin uutta puutarhaa, suunniteltu pääsiäiskyläilyjä, heitetty tarjousta talosta ja muutenkin mietitty aivot puhki kaikkia mahdollisia taloja, myyntejä, ostoja, veroja, maksuja, lainoja, sisustuksia, remppoja ja ja ja. Siis oikeasti niin paljon että eilen nollattiin tilanne aivoista ottamalla muutama lasillinen viiniä ja täksi päiväksi sovimme ’kyseisestä asiasta puhumattoman päivän’. Pääsiäishengähdys!

Siispä leppoisaa pääsiäistä toivotellen, 
Minna/lts

DSC_6152.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *