Pojat ja parkkitalo

Niin kovasti se Vipe avoimessa päiväkodissa niistä parkkitaloista tykkää ja kotonakin kantelee innoissaan pikkuautoja eestaas ja asettelee niitä sellaisiin isompiin autoihin, mitä Heneltä on perinnöksi hänelle jäänyt, että piti äitin ja isin hommata nyt jo parkkitalo toiselle.

DSC_4340.JPG

Olimme ajatelleet hommaavamme puisen koska Henellä aikoinaan oli muovisia ainakin kaksi jos ei kolmekin kappaletta. Olivat niin kovassa käytössä että eivät ihan kestäneet veljeltä veljelle.. Katsotaan nyt kuinka puinen kestää. 

Vaihtoehtoja meillä oli kaksi, Brion malli sekä tämä Kids wood. Molemmat samanhintaisia ja kivannäköisiä. Kids woodissa lopulta viehätti kolmikerroksisuus ja sitten kuitenkin hinta, tämä oli nimittäin BR:ssä tarjouksessa juuri sopivasti.

dsc_4341_0.jpg

Alkutuntumat parkkitalosta on hyvät. Kestävän tuntuinen lukuunottamatta nuita mäkiä. Ne on kummallisesti naruilla kiinni joten pitää vain toivoa että narut ovat..hmm.. katkeamattomat.. Hissi on kätevä, värit iloiset mutta silti hillityt. Yleisilme muutenkin selkeä eikä liian monimutkainen.

Monet leikit on talolla jo leikitty. 

DSC_4344.JPG

Ja niinpä se vaan vielä isoveljeäkin kiinnostaa. On jo pari kertaa käynyt innoissaan lelua ’testailemassa’. Tänäänkin Vipen kanssa pistivät pienet leikit pystyyn. Isoveli näytti pikkuveljelle mallia. Eipä siitä kyllä kauaa ole kun Hene omia parkkitalojaan puhkileikki. Viritteli autojaan parkkipaikoille, laski mäkeä, veivasi hissiä, kruisaili edestakaisin. Riviin, jonoon ja pinoon. Prmm prmm.
Varmasti pikkuveljen lelu toikin nyt mukavia muistoja mieleen. Pojat on aina poikia.

Kannattava hankinta ja kun tiedettiin melko varmaksi että se jossain vaiheessa varmasti hankitaan niin samahan se oli nyt jo ostaa ja alkaa käyttää. 

DSC_4353.JPG

Välikokous?

DSC_4366.JPG

Ja sittenpä tulikin isi kotiin ja äkkiä piti tietysti mennä autoja esittelemään ja kutsumaan isiä leikkiin mukaan, tässä kuvassa onkin kaikki rakkaat mieheni:

DSC_4371.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *