Seikkailupäivä ’Narniassa’

kmn_8637.jpg

KMN_8646.JPG

Lähdimme lauantaina heti aamusta kohti Vuorilammen luonnonmetsää. Sinne mennään sellaisen pienen tunnelin kautta ja molemmissa autoissa olimme miettineet ajaessamme että nyt vaihtuu maailma, mennään Narnian taikametsään/Kontuun/uuteen erilaiseen taikamaailmaan. 

KMN_8647.JPG

KMN_8655.JPG

Ja onhan se metsä sellainen ihana taikamaailma. Lapset pääsivät haastamaan itseään ja kiipeilemään korkeille ’vuorille’ sekä tallustelemaan keijumetsään. Keräilemaan taikayrttejä. Törmäsiväthän he myös menninkäisiin ja tasapainoilivat pitkin pitkospuita kohti tuntematonta. Hypittiin pitkin juurakoita ja suuria kivirykelmiä, ihasteltiin taikalampea ja inhottiin itikoita.

KMN_8657.JPG

kmn_8670.jpg

KMN_8678.JPG

Pojat rakensivat itselleen keihäät oksista sekä kivistä ja ’isoin poika’ rakensi makkaratikkuja. Nuotiolla paisteltiin makkaraa muun Narnian väen kanssa. Seassa oli niin hobbitia, kääpiötä, noitaa kuin monenmoista liemenkeittäjää. Tonttujakin vilahteli ja maahisia ;).

KMN_8682.JPG

KMN_8686.JPG

KMN_8692.JPG

kmn_8674.jpg

KMN_8694.JPG

Näkymät oli erittäin huikeat ja välillä melkein henkeä salpaavat. Päivä oli hauska ja ruoka oli hyvää. Menemme taikamaailmaan varmasti toistekin.

KMN_8699.JPG

KMN_8726.JPG

KMN_8727.JPG

Kotiin/normaaliin maailmaan tultua nautimme tietysti juhannuksen perinteisen mansikkakakun. Saunoimme, söimme, katselimme telkkaa, kävimme syöttämässä sorsia, juttelimme mukavia ja päätimme iltamme rentoon lukupiiriin. Itse kukin nokka kiinni omassa kirjassaan.
Kyllä oli mukava juhannuspäivä. 

Taianomainen.

KMN_8733.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *