Täällä mä oon.

KMN_7559.JPG

Pidin minitauon bloggaamisessa, valokuvauksessa ja vähän kaikessa. Sen sijaan tein töitä, hyvää ruokaa, olin Vipen kanssa ja paheksuin kylmiä ilmoja ihanan lämpöaallon jälkeen. Eli siis normielämää ilman blogia, juu..

Mutta nyt, täällä taas, tulin tänne. Ilmoittamaan suunnitelmastani ’Uusi tukka’

KMN_7557.JPG

Olen jo pitkään pähkäillyt että haluan tehdä jotain hiuksilleni; värjätä, permanentata tai leikkauttaa jotenkin jännäksi.. 
Värjäys ei kuitenkaan innostanut kun olen tykännyt nyt näistä raidoista ja haluan (kunhan on rahaa) raidoittaa uudelleen siten että vähän tummemmaksi pohjaväriä ja vaaleaa raitaa kunnolla sekaan. Permanentti kiinnostaisi kyllä ihan sikana mutta en USKALLA. Googlailin permanentin kuvia ja rupesi kauhistuttamaan kun ruutuun pongahteli läjä näitä kaikenlaisia kasari-kampauksia, no thank you. Itselläni on joskus ysärinä ja varmaan myöhemminkin ollut kiharat ja osittain olen tykännytkin niistä mutta olihan ne vaan aika kikkarat.. Mitenkähän ne minun päässäni nykyään käyttäytyisi..

Viimeinen sitten voitti. Olen jo pitkään suunnitellut tälläistä ’toispuoleista’ kampausta ja eräänä päivänä leikkipuistossa näin yhdellä naisella juuri sellaisen kuin olin suunnitellut ja ihastuin. Päätin siltä seisomalta että tuommonen mulle. Nyt olenkin sitten muutaman päivän ajan pitänyt sellaista kampausta kuin mitä se tulisi leikattuna olemaan ja olen tykännyt. Myös muut ovat sanoneet että ihan kivasti kävisi.. Ja nopeastihan se kasvaa takaisin jos siitä ei tykkää. Hiukset ovat onneksi uusiutuva luonnovara.
Niin nämä hiukset vain lyhenee, mitä vanhemmaksi tulee, sitä lyhyemmäksi hiukset menee,
mutta ehkä tämä leikkaus ei kuitenkaan ihan vanhusten leikkaus ole, onko, eikö, eikä!

Tulen siispä olemaan toispuoleinen. Ei siis mitään uutta täältä taivaan alta.. heh heh. 

KMN_7565.JPG

Kampaamoaikani on perjantaille ja sitä ennen lähdemme maalle. Lähdetään viettämään helatorstaita serkkuni luokse Suonenjoelle.
Joten huomenna luvassa ehkäpä lehmäkuvia… Jipii.

Nautinnollista ja toivottavasti aurinkoista helatorstaita!

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *