Treffit

Ollaan päätetty mieheni kanssa järjestää kerran viikossa treffit
Tarkoittaen, että sen lisäksi, että katselemme sohvalla iltaisin yhdessä telkkaria tai nettiä tai muuta, niin yhtenä iltana tehtäisiinkin jotain ihan muuta.

Tämä idea tuli mieleemme jokin aika sitten kun totaalisesti kaipasimme tähän kiireiseen elämänrytmiin ja lapsisekamelskaan myös rauhallisia yhdessäolon hetkiä.
Meillä on aikamoinen härdelli täällä kotona aina siihen saakka kunnes pienin on saatu nukkumaan.
Isommathan vielä senkin jälkeen hengailee hereillä, mutta omassa huoneessaan. Ja hekin lähinnä kirjoja lukien tai katsellen sarjoja. 

dsc_9763.jpg

Parisuhdetta ei toinna unohtaa vaikka molemmat tiedostaisikin sen että tilanne on nyt tämä ja että tämä on vain väliaikaista.
Suhdetta pitää silti hoitaa ja vaalia ja siten rakkauskin on ja säilyy. Ja sädehtii.

Joten siis, treffiaikamme on kerran viikossa. Yleensä torstaina, koska ennenvanhaan Kotikatukin oli silloin,
mutta se on muutettavissa mikäli tulee jotain tärkeää juuri siihen ajankohtaan. Kellonaika on PikkuV:n nukahtamisen jälkeen eli noin 21.15.
Jatkuen..ja jatkuen..ja jatkuen, kunnes nukuttaa, hihi.

dsc_9764.jpg

Tämä on niinkin uusi juttu että tänä iltana meillä on vasta toiset treffit. Mutta niin kivaa meillä edellisilläkin oli että nämä tulee varmasti jatkumaan. 
Se on jännä että vaikka sitä ollaan yhdessä iltaisin muutenkin ja teemme miehen kanssa tosi paljon yhdessä asioita melkein päivittäin,
niin silti tälläiset oikeat treffit kutkuttaa mahanpohjaa aikas kivasti.

Kiva tekstailla päivällä toiselle treffeistä ja jännittää mitä ilta tuo tullessaan. Ihan kuin teininä.. Ja sitä tunnetta ei lannista yhtään se seikka että ollaan oltu yhdessä jo 19 vuotta, toinen jaksaa kyllä yllättää ihan jatkuvalla syötöllä (niin hyvässä kuin pahassa, heh heh) 

Treffit järkätään vuorotellen, ja tänään on minun vuoroni!

Ajattelin aloittaa niinkin helpolla kuin pelillä. Tästä on pikkuhiljaa muotoutunut lempipelini, vaikkakin Rummikub on hyvä haastaja.

dsc_9762.jpg

Sytytän keittiönpöydälle kynttilät (tottakai) ja vedän Scrabblen esiin.
Tarjolle laitan sydämenmuotoisa karkkeja joita kävin tänään metsästämässä. Voin sanoa että valikoima ei niissä ole järin laaja. Pitää vielä illalla katsoa isosta kaupasta olisiko lisää. Sekä tuollaisia juuressipsejä. En ole niitä ennen syönyt joten saa nähdä mitä siitä tulee.
Jotain pitää vielä juomaksi keksiä, glögi on vielä turhan aikaista (vai onko) joten luulen että pysytellään vesilinjalla, ehkä hiilihapotan sitä vähän..

Ja sitten vaan pelaamaan ja nauttimaan toistemme seurasta.

dsc_9766.jpg

Mutta, ennen sitä…. Pitää vielä hoitaa koti, käydä viikkokaupassa, tehdä ruoka, piipahtaa kaverin Partylite-kutsuilla ja saada se PikkuV nukkumaan.

Iltaa odotellessa♥

pst. mieheni ei lue tätä blogia kuin minun olkapään yli iltaisin joten ei hätää, hän ei saa tietää suunnitelmiani, vaikka luulen että hän arvaakin tuon Scrabblen, hih.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *